Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O arkadaş trabzonda sahaya giren barbarları bizzat trabzonlu olanlardan bile daha çok savunmuştu. Şiddet fenere karşı olursa savunur ama şiddeti fenerli biri uygularsa ortalığı ateşe verir. İkisine birden yanlış demek zor olmamalı ama fanatiklik işte. Nasıl ki trabzonlu barbarların o gece yaptıkları yanlışsa Ali Koç'un ve yanındakilerin maçtan sonra yaptığı hareketler de yanlış. Ali Koç cidden bırakmalı.

Bugün olaylar ne zaman kızışacak gibi olsa taraftarı sakinleştirmeye giden Muslera gibi olmak lazım. Adam ülkeye gelmiş en efendi futbolculardan biri.
Ben öyle bir şey yapmadım başkasıyla karıştırıyosun o zamanlar ben mesaj bile yazmıyordum. Hatta bu konuda yoktum bile. Foruma attığım ilk mesaj martın 23'ü veya 24'ü fener maçı 17 sinde oynanmış beni başka biriyle karıştırıyorsun.

barcelona taraftarları arda'nın sakat olduğu ve yedek oturduğu dönemde arda'yla çokça dalga geçmiş ve lamine yamal varken arda da kim tarzı paylaşımlar yapmıştı.
arda'nın gösterdiği performans sonrasıysa real madrid taraftarları arda güler ile lamine yamal'ı kıyaslamaya ve lamine yamal'la dalga geçmeye başlamış. kıyası da iki oyuncunun aldığı süre ve attığı gol sayısı üzerinden yapıyorlar daha çok.

gelecek ne gösterir bilinmez. sakatlıklar, takım arkadaşları, antrenörler ve teknik direktörler...çok sayıda değişken var futbolda ama umarım buradan büyük bir rekabet doğar.
Ben Yamalda o ışığı görmüyorum. Bir de oyun tarzını Barcelona’nın genetiğine uygun bulmuyorum. Tabi 16 yaşında henüz. Geleceğe bakmak lazım

O arkadaş trabzonda sahaya giren barbarları bizzat trabzonlu olanlardan bile daha çok savunmuştu. Şiddet fenere karşı olursa savunur ama şiddeti fenerli biri uygularsa ortalığı ateşe verir. İkisine birden yanlış demek zor olmamalı ama fanatiklik işte. Nasıl ki trabzonlu barbarların o gece yaptıkları yanlışsa Ali Koç'un ve yanındakilerin maçtan sonra yaptığı hareketler de yanlış. Ali Koç cidden bırakmalı.

Bugün olaylar ne zaman kızışacak gibi olsa taraftarı sakinleştirmeye giden Muslera gibi olmak lazım. Adam ülkeye gelmiş en efendi futbolculardan biri.
Olay kontrolden çıkalı çok oldu. Haklı haksız olaylara bakmadan devam. Bu olaylar sokağa yansiyacak yakında. Tek çözümü Demir Leydi yasası gibi bir yasa. Twitter çöplüğünde bulunan kim varsa hepsini de yargılayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık