Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış tek mücadele eden belki de. Ziyech çıkıp Barış - Kerem olması gerekiyor. Kerem kaçırsa da pozisyona girer en azından : ))

Ama Ziyech'in de işi belli olmuyor işte buldu mu atar. Şuanda faydadan çok zararı var.
valla işin taktik teknik kısmını bilmem. kötü oynuyorsunuz ama sarı kartla oynayan oyuncuları sahada tutmak iyi bir fikir değil bana kalırsa.

Son maçı zaten kaybetmezlerdi kahpeliğe gerek yoktu. Gt korkusuna yapılan muameleye bak. Şampiyonluğu kaybettiğimiz takıma bakıyorum da... cünüplüğün evveliyatını sevsinler. Başka bir şey değil.

Ayağa basmadan hareket edemeyen müptezel sürüsünün bu ligin en az faul yapan takımı olma ihtimali de yok bu arada. Neyse

Avrupa standartlarını konuşmuyoruz. Gs fenerden iyi okan daha iyi vs lafları boş. Fener Sivasta Konyada vs doğrandı açık açık :D geçen sene adana giresun maçı trio programanı izlemeni öneririm açık açık doğradılar. Gs öyle böyle kollanmıyor. Son 2 senedir bu şekilde onu da diyeyim. Yakın tarihteki 2 sezondan önceki sezonlarda öyle bir şey demiyordum.
Katılmıyorum usta:bilmem:

Son maçı zaten kaybetmezlerdi kahpeliğe gerek yoktu. Gt korkusuna yapılan muameleye bak. Şampiyonluğu kaybettiğimiz takıma bakıyorum da... cünüplüğün evveliyatını sevsinler. Başka bir şey değil.

Ayağa basmadan hareket edemeyen müptezel sürüsünün bu ligin en az faul yapan takımı olma ihtimali de yok bu arada. Neyse
Adamların oyuncuları kaç maçtır kart sınırında geziyor yedikleri kırmızı kart 1 shskshhs yazıyla BİR şaka gibi koskoca sezonda 1 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık