Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız orası doğru ama şöyle bir gerçekte var.Galatasaray Uefayla birlikte Jardel gibi büyük transferler yapmıştı.Fener altında kalmak istemedi sonra Roberto Carloslar Anelkalar geldi ülkeye.Bunu gören Gs yine altında transfer yapamazdı haliyle taraftarın gözünde yerini koruması için onlar da benzer transferler yaptı Drogbalar Snejderler geldi.Bence Aziz Yıldırım bu kadar büyük oynamasaydı transfer olarak Drogba falan transfer etmezlerdi.Yani bu rekabet o dönem her iki tarafında işine yaradı transferler açısından.İyi de yapmışlar şimdi yapamazlar adamlar MLS ve arabistana gidiyor o oyuncular şu an gelmez kolay kolay.

Yalnız orası doğru ama şöyle bir gerçekte var.Galatasaray Uefayla birlikte Jardel gibi büyük transferler yapmıştı.Fener altında kalmak istemedi sonra Roberto Carloslar Anelkalar geldi ülkeye.Bunu gören Gs yine altında transfer yapamazdı haliyle taraftarın gözünde yerini koruması için onlar da benzer transferler yaptı Drogbalar Snejderler geldi.Bence Aziz Yıldırım bu kadar büyük oynamasaydı transfer olarak Drogba falan transfer etmezlerdi.Yani bu rekabet o dönem her iki tarafında işine yaradı transferler açısından.İyi de yapmışlar şimdi yapamazlar adamlar MLS ve arabistana gidiyor o oyuncular şu an gelmez kolay kolay.
Jardel, Süper Kupa getiren golü attı. Hagi, UEFA maçlarının kilit adamıydı. Sneijder öyle Juventus'a gol attı, turu getirdi. Galatasaray yabancılardan hep daha çok verim aldı.

Ariel Ortega, Anelka cart curt ne yaptı ben hatırlamıyorum. Jardel'i bir de Cem Uzan helikopterle getirmişti, operasyon yemese Real Madrid gibiydik şimdi. :)

Gelmesi de kötü olmaz. Hele verdikleri maaşı karşılaması çok zor. Avrupa'da final, kupa şart karşılığını vermesi için.
Ligi alsa yeter Fener için. Morinho için yetmeyebilir ama yine de basında 10 yıldır şampiyon olamayan takımı şampiyon yaptı diye yazılır.
Onun asıl hedefi ise en az Konferansı almak olur. Fener'in konferansa düşme şansı varsa düşerse onlar için baya iyi olur. elbette Avrupa olur.
Geldiğinde başarılı olsa da olmasa da sağlam bir tazminat almadan gitmez zaten : ))

Son düzenleme:
Yalnız aziz parasız geliyor herhalde ya. O zaman sen gelme ulan ayı :D

Borç ödemeye gelmiyorum, basket salonunu satarız, 3 yıl kombine satarız falan. Bi mounun parasının yarısını ben veririm dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık