Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay da Hakan da yaşlanınca iyice gelmek ister. O durumda da gelmesinler.
Barça dan 12 milyon maaş alıyormuş 12 milyon maaşı sadece araplar karşılar.Piyasa çok yüksek biz İcardiye verdiğimiz 10 milyonu elimiz titreyerek verdik seneye şampiyonlar liginde rekabet edeceğimiz takımların yedek kulübesi 10 milyondan veteranları 15 den başlıyor.36 yaşında gelecekse hiç gelmesin diyeceğim ama Mertens in şuan yaptıkları aklıma geliyor.İlkay'ı bir sezonda olsa ölüsü de olsa izlemek isterim ama yaz boyunca sosyal medyada yanacak İlkay ateşine zerre yükselmem Barçadan 12 milyonu bırakıp 4 milyona bizde oynamaz.

2.yarı alır Arda yı ancelo. Şaşırdım ilk 11 de beklerdim aslarla çıktı. Ter attırdı diyebiliriz aslında rahat geçiyor maç.

önce sarr kdb'nin aşil tendonuna bastı, ardından da romero ederson'la çarpışıp başından hasar almasına sebep oldu. görünen o ki iki futbolcuda da ciddi bir hasar yok ama ucuz kurtuldular vallahi.

Bu arada iki başkan adayının çekişmesinde ismail hocayı yemeleri üzücü oldu. Bunları hak etmedi bence hele ki gs maçı öncesi.

2.yarı alır Arda yı ancelo. Şaşırdım ilk 11 de beklerdim aslarla çıktı. Ter attırdı diyebiliriz aslında rahat geçiyor maç.
ŞL finaline kadar sadece lig maçları var. İllaki bazılarında aslarla başlar diyordum ama bu maçta yüksek ihtimal Arda başlar diyordum.

Ritimlerini kaybetmesinler diye 3 maçı da böyle oynayabilir dede. Ama Arda sonradan da olsa şans bulur bu maçlarda

ŞL finaline kadar sadece lig maçları var. İllaki bazılarında aslarla başlar diyordum ama bu maçta yüksek ihtimal Arda başlar diyordum.

Ritimlerini kaybetmesinler diye 3 maçı da böyle oynayabilir dede. Ama Arda sonradan da olsa şans bulur bu maçlarda
Şans bulur ya. Şu kadro ile 11 de başlasa işte daha güzel olacak gelecek açısından. 2 tarafta alışmaya başlar antrenman harici. Hem kendi seyircileri önünde. Gol hareketi de bir anda popüler oldu paşanın ikoncana dönüşüyor ufaktan xD Geçen ki maçta ilk yarı sonu hakemin gelip tebrik etmesi hoştu mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık