Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıldırttı resmen çizgiye kadar inip içeriye hiç bakmadan alakasız yerlere orta açıyor katlanamadım izlerken
Barış Alper geçen sene böyleydi. Düzeleceğine hiç ihtimal vermezdim ama söve söve düzelttik onu. Ancak bu davar yıllardır böyle. En ufak gelişme olmaz mı bir oyuncuda. Bunun için ödenen bonsevisleri düşününce insan gerçekten hayret ediyor.

29:30'dan sonrasını bütün fenerli arkadaşların dinlemesi lazım bence.

Bu kadar olduğunu sanmıyordum.Lig aslında haftalar önce kopabilirmiş galibiyetlerin çoğu 80 sonra atılan goller.Batsuayi olmasa lig martta bitiyormuş.Bence Galatasaray kısmını izlemek daha mantıklı çünkü neden Galatasarayın şampiyon olup Fenerbahçenin olamadığı orada ortaya çıkıyor.Galatasaray bir teknik direktör takımı teknik direktörleri değiştir büyük ihtimalle Fenerbahçe şampiyon olurdu.İzlerken basit görünen raslantı sanılan çoğu şey teknik direktörün işi.İsmail Kartal Galatasaray hocası olsa büyük ihtimalle İcardi küsmüş salmıştı,Zaha formsuz olmasına rağmen isminin ağırlığından hala sol kanatı işgal ediyordu,Barış Ziyech 'in arkasında yedekti son 10 dakikada girerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık