Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaçan net pozisyonlar bir yana 4 topu da direkten döndü psg'nin :( turu geçmeyi hak ettiklerini düşünsem de bahtsızlık, beceriksizlik ve araplık birleşince olanlar oldu.

Bazen ne yaparsan yap, göklerden gelen bir karar vardır. :D

Bayern ya da Real. Dortmund hangisini yenerse yensin benim için büyük keyif olacak.
Real'i finalde hiç yenen olmamış. Bunları yenerse ancak Dortmund gibi sağı solu belli olmayan saçma sapan bir takım yener.

kaçan net pozisyonlar bir yana 4 topu da direkten döndü psg'nin :( turu geçmeyi hak ettiklerini düşünsem de bahtsızlık, beceriksizlik ve araplık birleşince olanlar oldu.
Haketmedi.2 maçta bir gol bile atamayan takım elenmeyi hak etmiştir şans falan hikaye.Dortmund kapanana kadar geçen maç gibi iyi oynadı bazı oyuncuları insan üstü oynadı bu maçlarda Adeyemi gibi.

Bu Dembele ne boş bir topçu yahu! Çalım deniyor yarısı başarısız, başarılı olsa devamındaki aksiyon tırt. Çizgiye inip kestiklerinin çoğu dağa taşa. Düz pas atıyor yarısı hatalı. Şut atıyor yine dağlara taşlara. Hayır bir de hunharca deniyor. Mbappe bile bu kadar denemedi, olmayacağını anladığı yerlerde boştaki adama pas attı çoğu zaman. Mbappe bu kadar denese hadi neyse. O adam Mbappe deriz. Sen kimsin abicim, neyin kafasını yaşıyorsun? Uzun süredir bu kadar kaliteli bir meziyetsizlik görmedim. Maçın adamı seçildiği Barça maçında bile leş gibi oynamıştı.

Bu Dembele ne boş bir topçu yahu! Çalım deniyor yarısı başarısız, başarılı olsa devamındaki aksiyon tırt. Çizgiye inip kestiklerinin çoğu dağa taşa. Düz pas atıyor yarısı hatalı. Şut atıyor yine dağlara taşlara. Hayır bir de hunharca deniyor. Mbappe bile bu kadar denemedi, olmayacağını anladığı yerlerde boştaki adama pas attı çoğu zaman. Mbappe bu kadar denese hadi neyse. O adam Mbappe deriz. Sen kimsin abicim, neyin kafasını yaşıyorsun? Uzun süredir bu kadar kaliteli bir meziyetsizlik görmedim. Maçın adamı seçildiği Barça maçında bile leş gibi oynamıştı.
Çıldırttı resmen çizgiye kadar inip içeriye hiç bakmadan alakasız yerlere orta açıyor katlanamadım izlerken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık