Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya Süleyman Hurma Emre Mor’un cebine 5 milyon TL sıkıştırırsa eyvah eyvah panik ortamı. @Feitan @artyomdh @luffynewgate
Bizim ahrazsaraylılar neden seviniyor anlamadım haftaya Karagümrük Emre Mor ve Tolunay abimle bizi delik deşik edecek Süleyman Zurna'yı demiyorum bile Ali koçtan büyük fenerli.Sonraki hafta o telaşla Fener kendi evimizde ikinci 6-0 ı yaşatacak bize averajla şampiyon olacaklar.

Sezon başında Dzeko-İcardi kıyası yapılıyordu. 38 yaşında adam, pili biter dedik, mesajlar duruyordur. Sahada sürünüyor adam.

İsmail Kartal'dan olmaz dedik, skandal açıklamalar yapıp duruyor.

Cengiz öyle, boşa milyonlar bayıldılar. :)
Hepsi konuşuldu burada Tadic Mbappe değil Polonyalı cigaldao messi değil Dzekoya aile ortamında sorsan sen mi İcardi mi desek kendisi bile İcardi ben haftaya eyt den emekli oluyorum derdi.Ama kimseye dinletemedik gene ekim ayında şampiyon oldular.Hatta Galatasaray haftada 3 maç yaparken yalpalarken vurup geçeceksin Galatasarayla şubata marta başa baş girmeyeceksin dedik gene kimse dinlemedi.İsmail Kartal a girmiyorum bile her sinsi Galatasaraylı hiç birşey olmasa İsmail bizi umutlandırır diye bekledi bu noktaya kadar iyi bile geldi çok maçı kritik gollerle kazandılar çok daha erken kopardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık