Lütfen etiketi Rize diye değistirelim xdRizelisin biliyorum asmdksmsslsşdş
Lütfen etiketi Rize diye değistirelim xdRizelisin biliyorum asmdksmsslsşdş
Trabzonluları gömmek için sevdiğim sadece 2 Trabzonlu var yazıp birini Rizeli etiketledim böylece anlayanlar için komik oldu benceLütfen etiketi Rize diye değistirelim xd
Beynimi yakma gece gece dur xdTrabzonluları gömmek için sevdiğim sadece 2 Trabzonlu var yazıp birini Rizeli etiketledim böylece anlayanlar için komik oldu bence![]()
Zaten şu an o seviyeden çok uzak karşılaştırılamaz ama ilk 11 için bu adamı geçmesi lazım. O yüzden karşılaştırmak sert değil. Maçlara çıkmasa bile kendini güzel geliştirmiş real bu yönden çok güzel fayda sağlamış ama bıçağın diğer tarafı da ilk 11 için dünyanın en iyi topçularıyla forma rekabetine girip kazanman gerek. Bakalım yapabilecek miYani Bellingham şu an belki de dünya üzerindeki en formda olan topçulardan biri, çoğu insan için de sonraki 10 yıla damga vurması bekleniyor, ikisini karşılaştırmak biraz sert![]()
Konuşulsa Messi'ye hakaret olur. Kroos için güzel bir an Messi için sıradan bir CumartesiAdamın attığı pasa bakın. Kross'un attığı pas günlerdir konuşuluyor, Messi yapınca gündem bile olmaz çünkü çok normal.
![]()
Fiziği geliştiği an Vini ile birlikte o kadrodaki en büyük potansiyel tehlike olur. Bellingham'la da beraber oynarlar birbirlerini kesmelerine gerek yokZaten şu an o seviyeden çok uzak karşılaştırılamaz ama ilk 11 için bu adamı geçmesi lazım. O yüzden karşılaştırmak sert değil. Maçlara çıkmasa bile kendini güzel geliştirmiş real bu yönden çok güzel fayda sağlamış ama bıçağın diğer tarafı da ilk 11 için dünyanın en iyi topçularıyla forma rekabetine girip kazanman gerek. Bakalım yapabilecek mi