Denizlispor maçında Appiah son dakika karşı karşıya atsa şampiyonsun
Pandemi sezonu ligin bitmesine 2 hafta kala Sivasspor’u yensen şampiyonsun
Son hafta Trabzonspor’u evinde yensen şampiyonsun
Samiyende Volkan çıkıp elinden kaçırmasa şampiyonsun
2016’da Kayseri Erciyes’e puan vermesen şampiyonsun
Geçen sene Gs’den iki maç 3’er tane yiyeceğine 3’er tane atsan şampiyonsun.
Ama sorsan siyasisi vs herkes Fener’e düşman, yöneticiler başarısızlıklarına bir kılıf uydurup hikaye anlatıyor herkeste onların peşinde gidiyor.
En sevdiğim Fenerbahçeli tipi dış minnaklar yüzünden şampiyon olamadık.
Son 10 yılda en çok puan toplayan takım biziz ama en az şamp olan biziz.
Sorun Ali Koçta değil İsmail kartal da değil bizi sistem engelliyor.
Normal şartlarda Galatasaray kötü takım İcardi Toreira Muslera Apokerim Sanchez Nelson Mertens Ziyech falan çöp bunlar bal ligi topçusu normalde bunlar ligde 100 puan toplayıp şampiyon olamaz kayrılıyorlar.
Galatasaray kime talip olursa 5 fazlasını verip talip olalım.
En sevmediğim Fenerbahçeli tipi(ödüm kopar sayılarının artmaması lazım):
Şampiyon olmak istiyorsak;Başarısız olan başkana da, hocaya da,futbolcuya da babamızın oğlu olsa bile hemen yol verelim.Mühlet 1 sene başkan şampiyon olamadı mı yallah.Hoca şampiyon olamadı mı yallah.(Galatasaraylılar tarafından yere göğe sığdırılamayan Dursun gelecek sene salsın şampiyonluğu Okan salsın şampiyonluğu 2 sene üst üste şampiyon olmuşlar falan hikaye ikiside taşlanarak gönderilir

)
Sosyal medyada görüyorum Ali Koç eleştirenleri İsmail kartal hoca değil diyenleri MHY gibi futbolcuların en fenerli benim ispat çabasının takımı ve ortamı gererek negatif etki oluşturduğunu söyleyen fenerlileri.Allahtan hemen linçleniyorlar susturuluyorlar.
Bu sene ve önümüzdeki senelere dair en büyük umudum:
1- Ali Koç büyük ihtimalle sezon biter bitmez 8. yıldızımızı verin 80. şampiyonluğumuzu verin diye söylemlerle tekrar seçilir.Aday olacağını cümle alem biliyor ben başkanken şamp yapmazlar açıklaması boş Ali Koç kendi isteğiyle bırakmaz. Karşısına da ona gücü yetecek biri çıkmaz. Saran açıklama yaptı zaten Ali Koç aday olursa aday olmam diye yemedi yani.
2- İsmail Kartal gelecek sene sepetlenecek olsa da hala onu savunan çok fazla Fenerli var bu umut verici belki bir ihtimal kalır.Riskli ama benim kafamdaki olay Sivas karagümrük ve Konya yı yenip Fenerbahçeye yenilip şamp olmak. Bizi yenmesinin ve 100 puan yapmasının hatrına bir sezon daha tutarlar diye umudum var.Adam derbileri yenilmedi 100 puan yaptı yabancı gelse bunu yapamazdı Galatasaray kayrılmasa şampiyonduk hocada problem yok hoca devam etsin kafası bu şekilde aktif olabilir.Bizim Fenerbahçe maçına yine sarhoş kafa çıkıp 3 lememiz malesef İsmail'i bir daha dönmemek üzere sepetler.En güzel senaryo 3 maçı kazanıp Fenere yenilip avuntu verip İsmail Kartal efsanesinin devam etmesi.