Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş itibar maçına çıkıyor, yenmeleri lazım.

Bütün sene Fener'in yancısı diye geyik yapıldı. İyi bir oyun göstermeleri lazım.

az biraz sert oynasak liverpool bu kadar baskı kuramaz ama geçtim sertliği faul bile yapmıyorlar. sarı kartı olan da yok ha takımda. iyice ılık bir lig oldu premier lig.

al işte yersin böyle golü.

Klopp'un sezon sonuna yaklaşırken her şeyi batırması çok acayip oldu.Bir peri masalı yazacak derken resmen bir kabus yaşattı taraftara.Elbette bu işin asıl sorumluları Pl için yeterli olmayan bu kadroyu kuran yönetim.Orta saha ve defans hattı hem nitelik hem nicelik açısından çok sorunlu.Forvet hattında ise gol atabilen bir insan evladı yok.Özellikle Salak Afrika kupasından döndükten sonra çok kötü oynamaya başlamasıyla iyice rezalet bir duruma düştü forvet hattı.Ama Klopp'da cidden batırdı ya son bir kaç aydır.Bırakması kendisi için iyi olacak cidden.Live ise gerilime dönemine girecek çok büyük ihtimalle.Hollandalı hoca ve para harcamayan vizyonsuz yönetim birleşince iyice berbat bir duruma düşebilir takım.Ne yazık ki önümüzdeki yıllarda City dominasyonu devam edecek gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık