Onu işte timsah görmez ancak bizim rahat yendiğimiz takımlara takar. Biz takmayız.Kasap oyuncularıyla ünlü Sivas'ın ilk faulü 63.dakikada yapması da ilginçmiş.
Maçı 63 dakika kadar faul almadan götürmüşler.
Doğru, mantıklı yorumun senin için bir şeyi değiştirmesini beklemem benim hatam, adam o müdahale ile kendini atmıyor bile topu kaybettikten sonra kendini atıyor. Fırat vs de benzer şeyleri söylüyor. Kimi atacaksın Ermanı falan mı at bakalım.Bunu attın ne değişti? Ben de penaltı diyen yorumcuları atarım bu tartışma böyle devam eder. Baldıra atılan tekmenin hiç etki etmiyor olma ihtimali yok.
Anlıyorum maç kaybettiniz ama önce biraz tavrını düzelt. Tuzlukla koşuyorsun bilmem ne bunlara gerek yok. Dediğime katılmıyorsan görüşünü söylersin düzgünce tartışırız.Doğru, mantıklı yorumun senin için bir şeyi değiştirmesini beklemem benim hatam, adam o müdahale ile kendini atmıyor bile topu kaybettikten sonra kendini atıyor. Fırat vs de benzer şeyleri söylüyor. Kimi atacaksın Ermanı falan mı at bakalım.
2014 yılında doğan çocuklar askerlik çağına gelecek neredeyse.![]()
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yıl bekleyelim 5G’ye geçelim
4G ihalesi için geri sayım sürerken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan ihaleye “kırmızı kart” çıktı. Türk Telekom’un 175. yıl dönümü etkinliğine katılan...www.hurriyet.com.tr
![]()
KKTC iletişimde 3G’den 5G'ye atlamak istiyor!
Yaklaşık 4 yıl önce Kasım 2018'de "Dünya 5G'yi konuşuyor KKTC 3G'yi aşamıyor" diye yazmıştım. Halen daha da 4,5G'ye geçilebilmiş değil, artık 5G'de konuşulmuyor, kullanılma süreci başladı. Adada da yeni nesil haberleşme teknolojilerine geçişte ilginç tartışmalar yaşanıyor. Daha fazla geç...www.haberturk.com
Ali Koç’un devam ettiği senaryoda biz alırız. Ama belli olmaz Fener’i şampiyon yapıcaklar mottosundan devam.@Whitebear D biz mi 6. yıldızı daha önce takarız yoksa fener 4. yıldızı mı?