Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu attın ne değişti? Ben de penaltı diyen yorumcuları atarım bu tartışma böyle devam eder. Baldıra atılan tekmenin hiç etki etmiyor olma ihtimali yok.
Doğru, mantıklı yorumun senin için bir şeyi değiştirmesini beklemem benim hatam, adam o müdahale ile kendini atmıyor bile topu kaybettikten sonra kendini atıyor. Fırat vs de benzer şeyleri söylüyor. Kimi atacaksın Ermanı falan mı at bakalım.

Doğru, mantıklı yorumun senin için bir şeyi değiştirmesini beklemem benim hatam, adam o müdahale ile kendini atmıyor bile topu kaybettikten sonra kendini atıyor. Fırat vs de benzer şeyleri söylüyor. Kimi atacaksın Ermanı falan mı at bakalım.
Anlıyorum maç kaybettiniz ama önce biraz tavrını düzelt. Tuzlukla koşuyorsun bilmem ne bunlara gerek yok. Dediğime katılmıyorsan görüşünü söylersin düzgünce tartışırız.

Erman, Levent Tüzemen, Bünyamin Gezer, Tarık Üstün, Serhat Akın, Skyspor ekibi benim gördüklerim. Yorumcuları bir kenara bırakırsak yabancı hakem istediniz kararı veren oydu işte. Onu da beğenmiyorsunuz.

2014 yılında doğan çocuklar askerlik çağına gelecek neredeyse. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık