Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moruğu çıkar dedik ama bu sefer ileride topu tutabilen kalmadı, batşunun oyun zekası beginner seviyesinde
Dzeko, İcardi gibi oyuncuları gole ihtiyaç varken çıkarmak bana yanlış geliyor da, fiziksel olarak düşmüşse bilemedim, her zaman gol tehdidi oyuncular bunlar.

yucatan yarımadasına çarparak dinozorların soyunun tükenmesine sebep olan asteroit, kırgınım sana... işini neden tam yapmadın? david moyes'un atalarını neden sağ bıraktın? kanser olduk senin yüzünden. dakika oldu 80 ve takımın yürüyecek hali kalmadı ama oyuncu değiştirmiyor hâlâ.

fb maçını açtım ben de.

yucatan yarımadasına çarparak dinozorların soyunun tükenmesine sebep olan asteroit, kırgınım sana... işini neden tam yapmadın? david moyes'un atalarını neden sağ bıraktın? kanser olduk senin yüzünden. dakika oldu 75 ve takımın yürüyecek hali kalmadı ama oyuncu değiştirmiyor hâlâ.

fb maçını açtım ben de.
Bari gol atamayacaksanız yiyin de adamların namağlup serisi devam etsin, 2002'den beri çok severim Leverkusen'i. Yıldıray, Berbatov, Ballack ve Lucio'dan dolayı sempatim var.

Bari gol atamayacaksanız yiyin de adamların namağlup serisi devam etsin, 2002'den beri çok severim Leverkusen'i. Yıldıray, Berbatov, Ballack ve Lucio'dan dolayı sempatim var.
ne yapalım, kendi kalemize gol mu adalım adamların keyfi için? frimpong %99'luk pozisyonu kaçırdı az önce. kaleciyle karşı karşıya kalıp dağa taşa vurdu.

10 dakikadır fb maçını izliyorum ve oyun akarken kamera genellikle uzaktan çekim yapıyor. bunun iyi bir fikir olduğuna kim ikna etti fb yöneticilerini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık