Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk açıklama yapmıştı neye göre yok
Kaynak ver. Kerem yalanladı zaten bunu :d çok güzel algı kasıp normalde 5 er maç yemesi gereken oyuncularınız 1 maç yedi. Buna kendi takımımı da dahil ediyorum fener ve galatasarayın hakkımız yeniliyor cart curt algısı çok boş. Ülkenin en güçlü camialarının hakkı bir yeniyorsa üç veriliyor ve bu olayda da siz güzel kayrıldınız.

Çocuklara karşı :oops: hem de topu taca atacağız diye söz verilerek... Bununla da övünüldüğü için Gs adına yine utandık :ehe:
Bunu kim attı ortaya ya. Herşeye inanmayın abi. Fener canavar gibi oynuyordu basıyordu fln. Fenerli yayıncılar bile fenerin o oynayışına şaşırdı. İlk taçda maçtan çekilcek takım topa öyle basmaz. Büyük ihtimalle oynayacaklardı olurda 1 0 öne geçerse fener devam ederiz dalgamızı geçeriz diyorlardı. Ne zaman geri düsersek o zaman maçtan çekiliriz diye düşünmüş olma ihtimalleri olası. 50. sn de gol yemeyi beklemiyordu kimse.
Fener basmasaydı sahaya otursaydı, gsli oyuncular topu kendileri taca atarlardı zaten.
Planları suya düştü ve rezil oldular bu kadar basit.

Bunu gördüm neyi değiştirir? Hangisi doğru söylüyor kanıtlayabilir misin?
Tamam da oyuncuya sormak lazım o zaman, biri direkt söylem vermiş, ötekinde söylendiği iddia edildi deniyor, böyle yapmak yerine direkt çocuğa sorsalar ya. Kerem de yalan söylemiş olabilir de, çocuğun yalan söylemediği ne malum? Yazış şeklin kesin böyle olduğu yönünde, ondan diyorum.

Bunu kim attı ortaya ya. Herşeye inanmayın abi. Fener canavar gibi oynuyordu basıyordu fln. Fenerli yayıncılar bile fenerin o oynayışına şaşırdı. İlk taçda maçtan çekilcek takım topa öyle basmaz. Büyük ihtimalle oynayacaklardı olurda 1 0 öne geçerse fener devam ederiz dalgamızı geçeriz diyorlardı. Ne zaman geri düsersek o zaman maçtan çekiliriz diye düşünmüş olma ihtimalleri olası. 50. sn de gol yemeyi beklemiyordu kimse.
Fener basmasaydı sahaya otursaydı, gsli oyuncular topu kendileri taca atarlardı zaten.
Planları suya düştü ve rezil oldular bu kadar basit.
Ne canavarı ya :D ne yapmasını bekliyordun karşında malum gs var baskı yapmazsan gol atarlar ki attılar da. Topu taca atacak bir takım değil. He aynen takım çekilmeyecekti çocuklar ile çıkacaktı :ehe:
Benim bildiğim çocuğun bir açıklaması yok, öyle dediği iddia edildi dendi, varsa bir röportaj ya da kaynak atabilir misin?
Kerem karakterli topçu ama sence de bir anlaşma varsa hiç oynamayıp yerlerinde durmaları daha mantıklı olmaz mıydı? Topu alıp dışarı atmaktı sanki hedefiniz
Evet kerem karakterli birisi bence de ama hangisi doğru söylüyor kanıtlanamaz. Gsye güven olmaz ki basmaları normal kaldı ki gs beklendiği gibi de yaptı. Topu alıp oyunu durdurmaktı muhtemelen hedefleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık