Sırf bu sayfada 6 mesajın var. Günlüğe çevirmişsin konuyu acil müdahale lazım
Sırf bu sayfada 6 mesajın var. Günlüğe çevirmişsin konuyu acil müdahale lazım
Bismillah demeden yeni sayfaya geçtik sayende lan
Yahu attığın şeyler ile seçim öncesi Dursun ve takım oyuncularınızin tutumunu aynı görüyorsun ne diyeyim ki sana? Sana örneği verdim, hala daha yazdığın şeye bak. :Sİstatistiğini tutmadığım, bilmediğim konu hakkında nasıl yorum yapayım? Benim attığım kendi başkanınızın ağzından çıkan şeyleri bile dememiştir diyeceksiniz yakın zamanda![]()
Yahu bu siyasi çark sadece seçim zamanı mı çalışıyor ya, diğer zamanlar duruyor muYahu attığın şeyler ile seçim öncesi Dursun ve takım oyuncularınızin tutumunu aynı görüyorsun ne diyeyim ki sana? Sana örneği verdim, hala daha yazdığın şeye bak. :S
Bunu WB D ya da Montana yazamaz, ikinci hesap olmadığına ben ikna oldumFutbol basit bir spor ilgilenirken eğlenmiyosan uzaklaşırsın uzaklaşmıyosan eğlenmen gerekir. Yazılan mesajları okudum ilk defa futbol konusunu okuyorum Karşındaki insanı asla ikna edemeyeceğin bir tartışmaya girmiceksin gereksiz stresden başka bir şey değil. Futbol bir spor bunu unutmayın gereğinden fazla abartmayın sizin mantığınızla hayat geçmez hiç bir şeyden zevk alamazsınız. Galatasaraylıyım iki takımda kayrılıyor bunu görmemek için kör olmak gerek bu kadar basit 40 tane pozisyon saymaya gerek yok.
Yahu kim bu kadar öne çıkarıyor? Bak sana diyorum ki en son Dursun Özbek gibi kim bir aday için "İstanbul ve Türkiye için şans" tarzında konuşup taraf tuttu. Bak konuşmayı geç kim taraf belli etti.Yahu bu siyasi çark sadece seçim zamanı mı çalışıyor ya, diğer zamanlar duruyor muBen yapılanı savundum mu, hayır, sadece tencere dibim kara benimki senden kara, temiz değilsiniz düşündüğünüz kadar diyorum, bu kadar.
Banlatmayın şunu az eğlenekNe münasebet, kumpas yaptılar. @Skywalker