Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstatistiğini tutmadığım, bilmediğim konu hakkında nasıl yorum yapayım? Benim attığım kendi başkanınızın ağzından çıkan şeyleri bile dememiştir diyeceksiniz yakın zamanda :D
Yahu attığın şeyler ile seçim öncesi Dursun ve takım oyuncularınızin tutumunu aynı görüyorsun ne diyeyim ki sana? Sana örneği verdim, hala daha yazdığın şeye bak. :S

Yahu attığın şeyler ile seçim öncesi Dursun ve takım oyuncularınızin tutumunu aynı görüyorsun ne diyeyim ki sana? Sana örneği verdim, hala daha yazdığın şeye bak. :S
Yahu bu siyasi çark sadece seçim zamanı mı çalışıyor ya, diğer zamanlar duruyor mu :D Ben yapılanı savundum mu, hayır, sadece tencere dibim kara benimki senden kara, temiz değilsiniz düşündüğünüz kadar diyorum, bu kadar.

Banlanmadan şunu söyliyeyim.

Şu sızdırılan görüntülerdeki gavur hakem ne güzel konuşuyorm. Tüm takımlar için konuşuyorum bu arada.

Adam gayet güzel, gayet anlaşılır şekilde anlatıyor ve mühtemelen bunu defalarca kez anlattı, herifin suratından belli defalarca anlattığı buna rağmen bizim hakemlerimiz yaptıkları eyyamlardan geri durmamışlar.
Bizim milletten adam olmaz.

Futbol basit bir spor ilgilenirken eğlenmiyosan uzaklaşırsın uzaklaşmıyosan eğlenmen gerekir. Yazılan mesajları okudum ilk defa futbol konusunu okuyorum Karşındaki insanı asla ikna edemeyeceğin bir tartışmaya girmiceksin gereksiz stresden başka bir şey değil. Futbol bir spor bunu unutmayın gereğinden fazla abartmayın sizin mantığınızla hayat geçmez hiç bir şeyden zevk alamazsınız. Galatasaraylıyım iki takımda kayrılıyor bunu görmemek için kör olmak gerek bu kadar basit 40 tane pozisyon saymaya gerek yok.

Futbol basit bir spor ilgilenirken eğlenmiyosan uzaklaşırsın uzaklaşmıyosan eğlenmen gerekir. Yazılan mesajları okudum ilk defa futbol konusunu okuyorum Karşındaki insanı asla ikna edemeyeceğin bir tartışmaya girmiceksin gereksiz stresden başka bir şey değil. Futbol bir spor bunu unutmayın gereğinden fazla abartmayın sizin mantığınızla hayat geçmez hiç bir şeyden zevk alamazsınız. Galatasaraylıyım iki takımda kayrılıyor bunu görmemek için kör olmak gerek bu kadar basit 40 tane pozisyon saymaya gerek yok.
Bunu WB D ya da Montana yazamaz, ikinci hesap olmadığına ben ikna oldum :D

Yahu bu siyasi çark sadece seçim zamanı mı çalışıyor ya, diğer zamanlar duruyor mu :D Ben yapılanı savundum mu, hayır, sadece tencere dibim kara benimki senden kara, temiz değilsiniz düşündüğünüz kadar diyorum, bu kadar.
Yahu kim bu kadar öne çıkarıyor? Bak sana diyorum ki en son Dursun Özbek gibi kim bir aday için "İstanbul ve Türkiye için şans" tarzında konuşup taraf tuttu. Bak konuşmayı geç kim taraf belli etti.

Siyasiler her zaman takımları ziyaret ediyor görüşüyor. Misal İmamoğlu ile FB ters düştü bir ara TS muhabbetleri yüzünden, sonra özür dilemişti yanlış hatırlamıyorsam İmamoğlu ve iş bitti. Ya da Ümit Özdağ mesela yine açıklamaları var, yani onlar da insan takım tutacaklar elbette.

Fakat sen ülkede siyasetin en çok konuşulduğu zaman ne? Seçim öncesi dönem, yani bir kulübün başkanı çıkıp bir partiye destek mesajı yolluyor, üstüne takımda ki oyuncularla birlikte adayın yemeğine gidiyor. Senin verdiğin örneklerle bunlar bambaşka şeyler kusura bakma, aynı görüyorsan net düşünce olarak sıvamaya geçmişsin...

Hakem konuşarak kendinizi yıpratmaktan vazgeçin gençler. Kayrılmayan büyük takım yok. Bjk hiçbir iddiası olmadığı sezonda ekstra doğranmış olabilir. Standart bir sezonda onlar da kayrılıyor. Malum camianın ise siyaset komple arkasında. Sahadaki oyuna odaklanın geçin. Iso aptallık yapmasa fark atacağımız Avrupa kupası maçında daha taze yenildik. Bir fenerli olarak biz iyi olduğumuz takdirde önümüzde durabilen bir güç görmedim. Mevzu o kıvamı korumakta.

Anadolu takımlarının kahpece top oynaması, tarladan bozma sahalar ve oyunun sürekli durması ligin genel çapsızlığı olduğu için değinmedim bile.

• Like
Tepkiler: Vvv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık