Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut kadroda bazı oyunları tutar ve üstüne sağlam oyuncuları çekmemizi sağlar umarım. Oosterwolde, Sebastian ve Ferdi kalırsa hoca sayesinde olur. Bize Diarra tarzında bir 6 bulması lazım ve Forvet + Kanat. Belki Kent'i kullanabilir.
Zaten buraya atmıştım gördün mü bilmiyorum da çok oyuncu alma da şansı yok şu dandik kural yüzünden. Bir 6/8 birer de forvet ve kanat forvet alabilir ancak. Çok supriz ayrılık olmazsa.

Arda yine yedek. Vini övüyorlar bir de şaka gibi. Ömer üründür var yine yorumcu. Final için başkasıni bulamadınız mi? Haydi Real bastır. Arda girip şov yapması lazım

Isoyu 2 bolge de kullanir 6 ve 8 ama 1 adam daha lazim. Ben Kent'i kullanacagini dusunuyorum. Hoca Irfan ve Tadic'i ayni anda sahada tutmaz.
Aynen onun için kanat forvet şart bence. Kentin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Yine de belli olmaz kullanabilir de. Bir de sağlam yedek Türk oyuncular da almak lazım. 2 stoper ve 2 orta saha. Rotasyon oyuncusu yok takımda doğru düzgün. Stoper olarak gerçi bizim kiralık gençleri de kullanabilir. Onlar da fena değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık