Sky Mou'yu görünce kendini banlattıHamsi flick diye okudum hep şu ts @Skywalker![]()

Sky Mou'yu görünce kendini banlattıHamsi flick diye okudum hep şu ts @Skywalker![]()
Sizi yakan biraz da ANÇ'yi ibra eden kongre üyeleri.Bizimki en azından süt kupası müt kupası bir şeyler kazandı.
Gsli arkadaşların konuyu başka yerlere çekme düzeyiAvrupa için mou getirirsin. Hani lig söyleydi böyleydi :d
Bunu da savunur bir şekilde şimdi o
Başkanın burada bahsettiği “şampiyonluk” Şampiyonlar ligi şampiyonluğu galiba usta![]()
Sezon sonu tazminat hesabını yapmaya başlamıştır bile.Mou tutmazsa kulüp biter .d feneri soyup gider hsfabhsf
Fred'te feci çalım yedik cidden. Kerem maalesef 8 numarada aşırı tatmin etmiyor. İyi rotasyon olur ama 11 oyuncusu değil takım için.Şu fred bizde olsaydı gelecek sene de garantiydi. Güzel 8 bulmamız şart ve bu beklerle olmaz.
Başkanın burada bahsettiği “şampiyonluk” Şampiyonlar ligi şampiyonluğu galiba usta![]()
Bunu da savunur bir şekilde şimdi o![]()
Demirbayla olmaz bu iş ya. Sağlam ciğersiz fizik gücü yüksek 8 şart. Hücum hattında zaten fazla kırılganız. Günümüz futbolunda fizik gücün olmadan iş yapamıyorsun. Danimarka gibi ülkelerin takımları o yüzden bize çok sıkıntı çıkarıyor. Teknik olarak çöp olsalar bile fizik güçleriyle bunu kapatıyorlar. İyi bir 8 şart. Birde bekler. Bekler olmadan takımın gücü çok ciddi şekilde kısıtlanıyor. Köhn'ü hiç beğenmiyorum. Belki ilerde kendini Sacham gibi geliştirir ama şu an rotasyondan fazlası olmamalı. Kaan da takımı yükseltecek bir oyuncu değil. Rotasyon ve bazı lig maçları için tamam ama avrupa için yetersiz.Sezon sonu tazminat hesabını yapmaya başlamıştır bile.Mou tutar mı tutmaz mı bilemem ama ligte şampiyon olamazlarsa net gönderirler. Ali Koç bu mentalle kaldıramaz bir lig şampiyonluğunu kaybetmeyi daha. Hele biz olursak iyice delirir
Fred'te feci çalım yedik cidden. Kerem maalesef 8 numarada aşırı tatmin etmiyor. İyi rotasyon olur ama 11 oyuncusu değil takım için.
YakışırrrŞimdi Fenerin hocası olmayı haketti gözümde. Bu detayı bilmiyordum ben. Köyferans kupası, 6-1 skor, Kuzey takımı. @Arthur Morgan @RedAcT @Mihawk @Whitebear D
![]()