Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Morinho'nun TR'de otobüs falan çekmesini beklemeyin.

Gidip bodrumspora otobüs mü çekecek. Bir iki derbide çeker ve Avrupa da o kadar.

Onun dışında istese de çekemez zaten. Ama bu anlayışla GS'ye hiç puan vermez. GS iyi kapanan anadolu takımını bile zor çözüyor.
Oynmaya çalışan olunca atıp geçiyor.

Okan'ın buna çözüp bulabileceğini sanmıyorum. Bu yüzden küçük orta her avrupa takımına eleniyoruz eleniriz. Buna çözüm bulacak oyuncular gelirse gelir. Başka türlü zor. Zaniolo ile vs. olacak iş değil bu.
Zaniolo ya haksızlık etme şimdi, kaç m eden ferdiyi katladı gitti. İsterse ligin içinden geçer. Okan için kapanan takım taktiği yeterince iyi değil. Sağdan sola hızlı top çevirin bir kaç varyasyon ama belki de eldeki oyuncular ile o kadar yapabildi.

Zaniolo ya haksızlık etme şimdi, kaç m eden ferdiyi katladı gitti. İsterse ligin içinden geçer. Okan için kapanan takım taktiği yeterince iyi değil. Sağdan sola hızlı top çevirin bir kaç varyasyon ama belki de eldeki oyuncular ile o kadar yapabildi.
Fener bize karşı oynamaya çalışma hatasına düşmüştü. Yoksa Zaniolo kendisini Messi gibi kıvrak sanıp heriflerin üstüne atlayıp duruyor.

Sakatlık vs. olmadığı sürece Zaniolo'dan verim alırız bir şekilde. Ama pek kapanan takımlara karşı iş yapacak oyuncu değil. Hele hele topu veren avrupa takımlarına karşı hiç değil.

Hikayede yanan ismail hocam oldu. Bakalım böyle iyi oynayan feneri bir daha ne zaman göreceğiz? Mounun otobüs çekmesine taraftar ne kadar sabredecek? Adam ne olursa olsun bir efsane ondan beklentim Avrupada iyi bir şeyler yapması. Getirdiniz madem doğru düzgün kadro da verin.
Mou Real'e tarihin en iyi kontra atak oyunlarından birini oynatıp rekor kırarak şampiyon olmuştu. Chelsea'de köpek gibi basan agresif bir oyunla rakipleri ezerdi. Sadece underdog olduğu durumlarda otobüs çekti adam. O maçlar da efsane olduğu için akılda kaldı. Ölümüne savunma oynatan bir TD değil. Son bir kaç sezonunu izlemedim

FB UEFA faln düşmemesi lazım, Mourinho çok kolay bir şekilde kupayı alır. Bu sene 4 Avrupa maçı için anlaşma yapsalar şuan Avrupa kupası vardı FB'nin ama ligte sabreder mi bilemiyorum. Lig ona sarmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık