FB de seçim varken hoca getirmek ayrıca saçma hareket değil mi? Seçim zamani gelirken siyayilerin her tanıdığını belediyeye doldurması gibi bir şey. Şimdi diyelim Aziz başkan seçildi ve kardeşim planlarımız farklı dediler yeni ekip kurdular sportif direktör vb derken Mourinho sana güle güle deseler, o parayı kim verecek? Konu Mourinho değil, İsmail hoca ile de anlasilsaydi da saçma olurdu, beli Aziz başkan gelip onu gonderip Mourinho getirecekti. Takım geleceği düşünerek hareket edilmiyor, seçilmek için rakibin elini boşa cikarmak için hamleler yapılıyor. Aziz başkan Mourinho demeseydi Ali koc yine farklı yol izlemek isterdi ama elini bağladı, rakip Mourinho demisken başka hocayla anlaşma şansı kalmadı. Şimdi adama demezler mi? Aziz başkan Mourinho dedi, gittin anlaşma yaptın, demek ki bu adam senden daha iyi biliyor, bırak o yönetsin. Her türlü aziz yıldırım kazandı. Ali Koç da kendini garantiye aldı, seçilemez ve FB şampiyon olamazsa bakın istediğikleri hocayı aldım yine olamadılar diyecek, yok seçilemez şampiyon olurlarsa yine diyecek ki hocayi ben aldım şampiyon oldular.