Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
98-99 şampiyonu da Parma olmuş.

Fenerbahçe kadar loser kulüp gelmemiştir herhalde, inanılmaz bir fenomen daha.

İsmail hocam ligi tehlikeye atmamak için Fredle irfanı oyundan çıkardı yunanlar turu geçti.Şimdi adamlar yalandan Avrupa kupası aldılar.Fenerbahçe turu geçse büyük ihtimalle kupa Fenere gelecekti.Fiorentina berbat takım.Yazık oldu.Yunanlılar böyle yalandan kupa alınca ayar oluyorum.Avrupa şampiyonu da olmuşlardı aynen bu şekilde saçma saçma turları geçip finalde şanstan yenip.

Dünkü olaylara baktım da, Fener tarafı kongre üyesi komple. Bir de resim paylaşımlar, gerçi şu an korkudan siliyorlar ama neyse.

En büyük zarar asıl "1 milyon üye" ile gelmiş meğerse. Bu yağmacı tiplerin sesinin gür çıktığı ortamdan başarı gelmez. Fener eldekilerini de kaybeder.

Umarım bu üyelik işlemlerinde Fener daha sıkı davranır. Çünkü bu yağmacılar oy kullanıp, 100 yılı aşkın kulübün geleceğinde söz söyleyecek.

biri çıkıp, ''2003 yılında isviçre'nin nyon kentinde yapılan gizli bir toplantıda fifa ve uefa yetkilileri her 20 yılda bir yunan futbolunu başarılı kılma kararı aldılar. ekibe çay servisi yapan kişi eniştemin tanıdıydı, ben de oradan biliyorum'' dese ulan olabilir mi acaba derim.

konferans liginde oynadıkları her maçta mucizevi olaylar oldu bu takımın. ben inanmak istemiyorum bileklerinin hakkıyla kazandıklarına.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık