Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim dalga geçti, o olay çok büyük bir sıkıntı yaratti ve kara lekedir. Bırakalım ülke Teksas olsun o zaman gücü gücü yetene ne yapıyorsa yapsın. Kanunlar uygulanırsa yeterince caydırıcı olur.
Zaten yapilmiyor mu ? Volkan Demirel'in üzerine kale direği yıkıldı. Futbolcular ve Ersun kaçtı diye dalga geçildi. Montlu uçan adam sahaya atladı hakem yumrukladı. Bu sene oynan Trabzon derbisinde kaleciye yanan meşale fırlatıldı ve yaralandı. Oyun devam etti. Bunlar normal şeyler demek. Fb de şiddetle cevap veriyor artık. Ben saldım kim dovuyorsa haklıdır konumuna geldik.

Otobüs kurşunlanmasıni GS taraftarı mı yaptı, kongre üyeniz holigan bir vandal işte, o ayrı bu ayrı, otobüs kursunlanması çok daha vahamet bir olay da savunan mı çıktı onu, Otobüs kurşunlandı diye her yapılan haklı mı oluyor, ne alaka
Ben herhangi bir durumu savunmuyorum. Fener haklıydı ve bir yaptırım oldu mu ? Bunu sordum sadece. Haklı olunca bir şey geçiyor mu eline ?

Ben herhangi bir durumu savunmuyorum. Fener haklıydı ve bir yaptırım oldu mu ? Bunu sordum sadece. Haklı olunca bir şey geçiyor mu eline ?
Sonuna kadar haklısın da, sözde faili meçhul kaldı, al burada yapan salak da fotoğrafını atmış, bir yanlış var diye yapılan her yanlış haklı mı oluyor?

Sonuna kadar haklısın da, sözde faili meçhul kaldı, al burada yapan salak da fotoğrafını atmış, bir yanlış var diye yapılan her yanlış haklı mı oluyor?
İşte bizim taraftar haklı olmanın bir işe yaramadıgını anlayınca bu şekilde reaksiyon veriyor artık. Adamı darp etsem ne olacak başıma bir iş gelmez kafasına girdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık