@Glorfindel Bir Futbol Takımı dedim. Yan bıranşlarda da kendi takımınızı desteklersiniz umarım dedim adamlar durmuyor. :d Şampiyonluk kutlamayı bıraktılar hallere bak. Shsjsksk
Beni bir tutma, ben bilmiyorum durumuBen senin niyetini sorgulamadım ki mesajımda. Camianızın genel tavrı hakkında anlamadığım bir durumu ifade ettim.
Nasıl? Siz bizden daha çok takip ediyorsunuz ya. Kendine haksızlık ediyorsun. Hatta biz bırakıyoruz siz takip etmeye devam ediyorsunuz. Olympiakos bizden sonra ne yaptı bilmiyorum mesela sen biliyorsundur@Glorfindel daha iyi biliyordur
Şampiyonlar ligine kalamazlar play off da elenirler 2. ön elemeyi geçer 3. ön elemede Leipzig ya da Lille çeker elenirler.Uefadan devam.Ligi almak uğruna Uefadan da geçmişte Avcının yaptığı gibi bu sene Kartal ın Olympiakos karşısında Fred le İrfanı çıkardığı gibi rotasyonlu gider elenirler.Yok sana Avrupada kapışmak falan.Herkes Avrupa'da olsun, er meydanında kapışalım![]()
Tutmadım zaten.Beni bir tutma, ben bilmiyorum durumu![]()
@Arthur Morgan Yalan söylüyor bu arada, Zaniolo formasıyla takip etmiş maçı, fotosu varmışNasıl? Siz bizden daha çok takip ediyorsunuz ya. Kendine haksızlık ediyorsun. Hatta biz bırakıyoruz siz takip etmeye devam ediyorsunuz. Olympiakos bizden sonra ne yaptı bilmiyorum mesela sen biliyorsundur![]()
19.05 ukde kaldı sanırım bazı arkadaşlarda@Glorfindel Bir Futbol Takımı dedim. Yan bıranşlarda da kendi takımınızı desteklersiniz umarım dedim adamlar durmuyor. :d Şampiyonluk kutlamayı bıraktılar hallere bak. Shsjsksk
Burası genel spor konusu mu arkadaşım, futbol konusu burası@Glorfindel Bir Futbol Takımı dedim. Yan bıranşlarda da kendi takımınızı desteklersiniz umarım dedim adamlar durmuyor. :d Şampiyonluk kutlamayı bıraktılar hallere bak. Shsjsksk
Ben yan branş konuşmadım ki zaten. :dBurası genel spor konusu mu arkadaşım, futbol konusu burası, DeepTurkishWeb'ten beyaz show şeysi gelsin, bilenler beğendi bile
![]()
Konuşanlara acil banBen yan branş konuşmadım ki zaten. :d