Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U-19 falan hikaye, çıkıp oynamak rakibe saygıyla alakalıdır. Birkaç sene önce Bayern, 9.lig takımına 27 gol atmıştı, salmadılar hiç.

Asıl oynamazsan rakibe ayıp olur. :)

Heh ben de bunu bekliyordum. Yine elmayla armutu kıyaslama geldi. Hiç şaşırmadım. İkinci silah olarak da bahane. İyi öyle solsun :d

Senin gibi yazayım:
+ u19a karşı neden 3 gol atmadınız?
- Çünkü onlar sahadan çekildi.
+Ee bahane, çekilene kadar atsaydınız vs
Ben prag maçını savunmuyorum ama sen nordsgsjshs a bahane bulmaya devam ediyorsun. Daha çok gs şampiyonluğu görürsünüz devam edin böyle :d

Üye silindi 789

U-19 falan hikaye, çıkıp oynamak rakibe saygıyla alakalıdır. Birkaç sene önce Bayern, 9.lig takımına 27 gol atmıştı, salmadılar hiç.

Asıl oynamazsan rakibe ayıp olur. :)

Ali Koç başkan olduğu sürece daha çok utanç verici şeyler yaşanır bu camiada. Dün bile açıklamalarıyla yine dibe çekmiş kulübü.

Tabi biz de çok eğleniriz o olduğu sürece.:ehe:

Ben prag maçını savunmuyorum ama sen nordsgsjshs a bahane bulmaya devam ediyorsun. Daha çok gs şampiyonluğu görürsünüz devam edin böyle :d
Evet bahane :D klasik bitirişi de yapmışsın :D siz de bunları bahane olarak görmeye devam edip kendinizi çok iyi sanmaya devam edin bakalım playoffu geçebiliyor musunuz? Geçen sezon moldeyi bile zar zor geçtiniz ki bu sene kadronuzun nasıl olacağı muamma.

Evet bahane :D klasik bitirişi de yapmışsın :D siz de bunları bahane olarak görmeye devam edip kendinizi çok iyi sanmaya devam edin bakalım playoffu geçebiliyor musunuz? Geçen sezon moldeyi bile zar zor geçtiniz ki bu sene kadronuzun nasıl olacağı muamma.
Allah aşkına nordhsjshjs tan 6 yemenin açıklaması mı olur aga? Gs geç form tutan geç fizik yükleme yapan takım. Moldeden 2 ay sonra da deplasmanda manuyu yendik. Zaman gösterir ne olacağını da fener napacak sen onu düşün. Malum 15-16 yıl oldu sanırım oyuncuların ayağı titremesin heyecandan hsjsjkshw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık