Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda net sayı lazım. Bilanço +19 milyon diyor, avrupadan 30m alınacak, yayın gelirleri vs var. Senin dediğin gibi transfer yapamayacak kadar ekside miyiz bilemiyorum artık, farazi söylem gibi geldi.
Hocam devre arasındaki performansı ortada sizin kulübün. Boeyden gelen paralar nerede, erden niye 8 almadın vs diye yangın yerine çeviren sizinkiler değil miydi? Benzer senaryolara hazır olun diyorum sadece.

Hocam devre arasındaki performansı ortada sizin kulübün. Boeyden gelen paralar nerede, erden niye 8 almadın vs diye yangın yerine çeviren sizinkiler değil miydi? Benzer senaryolara hazır olun diyorum sadece.
Boey'den gelen para bilinçli olarak transfere harcanmayacağı söylenmişti zaten.

Ama bence de bu sene GS, FB'nin hatta belki de Beşiktaşın gerisinde kalabilir flaş transfer konusunda.

İcardi ve Ziyech giderse GS de flaş isimler getirebilir ama bu sene özellikle flaş isim konusunda Fener açık ara önde olacak muhtemelen. Tabii önemli olan verim almak.

Son düzenleme:
Gsnin satacağı bir kaç isim de anca maaşlara gider gibi. Kiralık oyuncular için de belli bir süre beklemeleri gerekiyor ki iyi kiralık oyuncu bulabilsinler. Elemede biraz güçlü rakip gelirse gsnin işi bayağı zor gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık