İsraf usta. Gidip sağ bek alsınlar, ne kutlaması!?!?Üstü açık otobüs ile gezecekler sanırım. İstanbulda olan varsa kesin katılsın, normalde GS’nin yaptığı bir kutlama şekli değil. Kırk yılda bir gelecek fırsat
Üstü açık otobüs ile tur atma işi çok iyi bizimkiler niye yapmıyor diye düşünmüştüm hep. Taraftarla iç içe oluyor güzel oluyor. İstanbulda olup katılmamak kötü olur. Oradaysan git kesinİsraf usta. Gidip sağ bek alsınlar, ne kutlaması!?!?
Bence de güzel ya ama İstanbul'da değilim. Neyse gstv ekranına ekmek banarız.Üstü açık otobüs ile tur atma işi çok iyi bizimkiler niye yapmıyor diye düşünmüştüm hep. Taraftarla iç içe oluyor güzel oluyor. İstanbulda olup katılmamak kötü olur. Oradaysan git kesin
Potansiyeline göre değer para, seneye zaten yine fecaat bir yabancı kuralı var, iyi yatırım her halükarda, hem genç hem de tecrübesi var yeterli miktarda, belki ilk 11 olmaz ama rotasyonda değerli topçu olur.
3.4 milyon bir tık riskli ama ben alınabilecek bir risk olduğuna inanıyorum. Stoper oynayabilen bir bek, ki stoper orijinli, o yüzden iyi savunma özellikleri hızı, fena olmayan bir fiziği ve şutör özelliği var. Oynadıkça açıldı. Kariyerinin ileriki dönemlerinde kanata da evrilme ihtimali yüksek. Emrecandan 2 gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.
Üstü açık otobüs ile tur atma işi çok iyi bizimkiler niye yapmıyor diye düşünmüştüm hep. Taraftarla iç içe oluyor güzel oluyor. İstanbulda olup katılmamak kötü olur. Oradaysan git kesin
Usta ben bu üstü açık otobüs kutlamalarında ilk aklıma ulan ya ayağı kayıp düşerse diye düşünüyordum hep.Üstü açık otobüs ile tur atma işi çok iyi bizimkiler niye yapmıyor diye düşünmüştüm hep. Taraftarla iç içe oluyor güzel oluyor. İstanbulda olup katılmamak kötü olur. Oradaysan git kesin
KutluyorlarÇok akıllıca bir kutlama. Fenerliler de kutluyor mu şampiyonluk?