kuşdaş lobisi sallantıdaGlobal futbol hesapları da başladı dalga geçmeye
Ferdi gitsinde isterse Fenerbahçeye 40 milyon bonservis kazandırsın.Hayvan herif hem ciğersiz yorulmuyor,hem teknik,hem oyun görüşü yüksek ne işin var Türkiyede git Premier lig yap.Bak Arda gitti hepimiz destekliyoruz sen de git Ferdici olalım illallah ettik.Ferdi giderse bayram ederiz yalan yok.
İrfan ve Bats da Tadic ve Dzeko'ya göre daha kritik rol oynadı bence. Ama Ferdi ve Fred dışında yeri dolmayacak oyuncu yok.
Yoksa ben İsmail Yüksek'in de hakkının yendiğini, haksız yere çok zaman kurban edildiğini düşünüyorum. O da gidebilir. Ama onun da yeri dolar iyi transferle. Ferdi ve Fred ise yıldız oyuncu getirsen bile yerleri dolmama ihtimali yüksek.
Biz hiç lobi kurmadık ki.kuşdaş lobisi sallantıda
Bu şampiyonluk yarışı stresi çekilecek dert değil, siz chill takıldınız. Gelecek sezon biz 3 4 takılırız inşallah Fb ile siz çekişin @Whitebear D @MihawkBiz hiç lobi kurmadık ki.Kartal avını öldürmeden önce göğün en yüksek noktasına çıkartır ve yere bırakırmış.
Şu yoruma Süper Kupa'yı bıraktım.Biz hiç lobi kurmadık ki.Kartal avını öldürmeden önce göğün en yüksek noktasına çıkartır ve yere bırakırmış.
Olayı biraz daha kişiselleştireyim, Trabzon her ilde kutlama yapabiliyorken hiçbir takım Trabzon'da kutlama yapamıyor. Ve bunu normal karşılıyorlar, o yüzden arada taşkınlık çıkması normal gibi.Bursa'da kutlama yapanlara saldırmışlar, keza Adana'da da aynı olaylar olmuş, sonra birisi İzmir'de Galatasaray bayrağı sallayan kadının elinden bayrağı alıp burada kutlama yapamazsın demiş, merak ediyorum nereden geliyor bu fanatiklik?