Üye silindi 7717
Buraya kadar gelmişken son maç bir kaza olmasına izin vermezler.Bu sezonun son haftaya kalması Fenerbahçenin mucizesi.Şu federasyonu varken konyanin kazanmasının imkanı yok. GS sampi
Buraya kadar gelmişken son maç bir kaza olmasına izin vermezler.Bu sezonun son haftaya kalması Fenerbahçenin mucizesi.Şu federasyonu varken konyanin kazanmasının imkanı yok. GS sampi
Maçın spikeri mi dedi onu bilmiyorum da Beşiktaşlı arkadaşla izliyorduk maç boyu spiker Trabzonspor’lu muhabbeti yaptık, adamın maç anlatışından belli oluyordu.Bu aspor'daki dangalakta kim, hakem sanki Beşiktaş lehine birçok karar verip maçın seyrini değiştirmiş gibi konuşuyor. Mal anasını satayım.
Beşiktaşın tribün şovu ekrandayken Trabzonun şovunu övdü herif.Maçın spikeri mi dedi onu bilmiyorum da Beşiktaşlı arkadaşla izliyorduk maç boyu spiker Trabzonspor’lu muhabbeti yaptık, adamın maç anlatışından belli oluyordu.
Ben bunu görmediydim. O zaman da az lan bu ceza.
Yanlış kulağı tutmuş
Daha yeni bizimkiler şarkı söyledi herhalde ondan üzülmüş, bende orada olasaydım bende o şarkıya eşlik ederdim. Neyse bizde evimizde ediyoruzBüyükekşi'nin yüzü asık neden?
İkisine de kollayıp az ceza verdiler işte.Ben bunu görmediydim. O zaman da az lan bu ceza.