Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben anlamıuorum fenerbahçe kadar ağlayan takım yok ligte.

ülkenin en büyük 2. taraftar grubuna(1 değilse) bu kadar haksızlık çekilme ihtimali yok. ama hep algı peşindeler. türkiye’nin en zengin ailesinin varislerinden ali koç fenerli. ondan önceki efsane başkanınızın elinin kolunun uzanmadıgı yer var mıdır tartışılır. onu yuhalayarak yolladınız. koç’u de beğenmediniz. her sene td değiştiriyorsunuz. sıkıntı tff ise bütün takımların size örgğtlenmesiyse başkan değiştirmeyin td değiştirmeyin her sene..
fenerbahçe küçük türkiye gibi. hep bi dış mihraklar var ama kim kimse bilmiyor.

fb ye haksızlık yapılmıştır yapılmamıştır bunda değilim ama fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğu belli. galatasaray real madrid değil yani. denk kulüpler denk olanaklar denk yönetim kurulları var. yapılan algının yarısı kadar bir haksızlık olması akla mantığa sığmaz.
Öncelikle kendi dar bakış acına göre genelleme yapıyorsun. Ben mesela son 2 senedir bu kadar hakem vs konuşur oldum. Çünkü bu 2 sene gsnin kollandığı gibi hiç bir takımın kollandığını görmedim. Taraftar kitlesinin, başkanının zengin biri olduğunun önemi yok. Tffnin başında kim var, yönetici kısmının çoğunluğu hangi takımlı bakarsanız anlarsınız. Daha önceden de dediğim gibi haksızlık yapıldığının kanıtı olarak benim aldığım referans var. Ona baktığım zaman 2 senedir Fener açık açık doğranıyor. Ya daha dün yaşanan pozisyon ortada. Üzerinden 24 saat bile geçmedi. Faul olsaydı bile o pozisyonu yapan gs olsaydı kart çıkmazdı. Ama fener olunca faul olduğundan emin olmadığı pozisyona kuduz köpek gibi heveslenip kartı gösteriyor.

Öncelikle kendi dar bakış acına göre genelleme yapıyorsun. Ben mesela son 2 senedir bu kadar hakem vs konuşur oldum. Çünkü bu 2 sene gsnin kollandığı gibi hiç bir takımın kollandığını görmedim. Taraftar kitlesinin, başkanının zengin biri olduğunun önemi yok. Tffnin başında kim var, yönetici kısmının çoğunluğu hangi takımlı bakarsanız anlarsınız. Daha önceden de dediğim gibi haksızlık yapıldığının kanıtı olarak benim aldığım referans var. Ona baktığım zaman 2 senedir Fener açık açık doğranıyor. Ya daha dün yaşanan pozisyon ortada. Üzerinden 24 saat bile geçmedi. Faul olsaydı bile o pozisyonu yapan gs olsaydı kart çıkmazdı. Ama fener olunca faul olduğundan emin olmadığı pozisyona kuduz köpek gibi heveslenip kartı gösteriyor.
ben kendimi bildim bileli aynı muhabbet. 2 senedir değil 10 senedir var bu muhabbet.

Bir derbi kaybettik gece uyuyamadık sırf Yandaş mutlu uyudu diye.Bu Fenerbahçe 10 senedir şampiyon olamıyor 16 senedir Şampiyonlar ligi görmüyorlar.Tarihlerinde Denizli travması var kendi statlarında kupa kaldırdık.Siz nasıl güçlü mentale sahipsiniz, nasıl hala futbol izleyebiliyorsunuz.Dünkü duygulardan sonra saygım arttı adamlara.Mesela haftaya Konyaya yenilsek kaybetsek şampiyonluğu ,Fenerbahçelileri tebrik eder futbol denen bu barbar sporunu terkederdim.Bu adamları mutsuz edemezsin.Fenerbahçeliler Galatasaraylılardan daha çok seviyor futbolu.Bunların yaşadıklarının yarısını yaşasak Galatsaray Başakşehir gibi 360 kişiye oynardı Rams parkta :D

Bir derbi kaybettik gece uyuyamadık sırf Yandaş mutlu uyudu diye.Bu Fenerbahçe 10 senedir şampiyon olamıyor 16 senedir Şampiyonlar ligi görmüyorlar.Tarihlerinde Denizli travması var kendi statlarında kupa kaldırdık.Siz nasıl güçlü mentale sahipsiniz, nasıl hala futbol izleyebiliyorsunuz.Dünkü duygulardan sonra saygım arttı adamlara.Mesela haftaya Konyaya yenilsek kaybetsek şampiyonluğu ,Fenerbahçelileri tebrik eder futbol denen bu barbar sporunu terkederdim.Bu adamları mutsuz edemezsin.Fenerbahçeliler Galatasaraylılardan daha çok seviyor futbolu.Bunların yaşadıklarının yarısını yaşasak Galatsaray Başakşehir gibi 360 kişiye oynardı Rams parkta :D
Biz bu takımı kupa ve şampiyonluk için sevdik usta @Dattebayo..! haklıydı.

Çok güçlü mental..Osasuna, Real'i kırk yılda bir yeniyor bu kadar sevinmiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık