Ulan harbiden yendiler.Helal olsun beFener 10 kişi kazansın bu maçı yıl sonuna kadar fujitora fanı olucam.Haydı aslanlarım yaparsınız.
Ulan harbiden yendiler.Helal olsun beFener 10 kişi kazansın bu maçı yıl sonuna kadar fujitora fanı olucam.Haydı aslanlarım yaparsınız.
GS yine kötü bir oyunla başlar, sonradan açılır ve kolay bir maç olur. Berbaerlik yetiyor zaten ama alır GS.hiçbir şey kesin değil. konyaspor'un kalitesinden ve formundan bağımsız olarak söylüyorum bunu, konya mistik bir yer.
Acilen Ali Koç’un tekrar başkan seçilip Aziz Yıldırım isminin tekrar askıya alınması lazım adam adaylığını açıkladığından beri işkilleniyordum bu maçtan korktuğum başıma geldi
Babanın tepkisi şey olurdu büyük ihtimal:Babam Fenerli, 10 kişi bile yenemediniz diyor. Karnesinde zayıf getirmiş gibi halıyı izliyorum. Hakem bizi doğradı da diyemiyoruz.
Acilen Ali Koç’un tekrar başkan seçilip Aziz Yıldırım isminin tekrar askıya alınması lazım adam adaylığını açıkladığından beri işkilleniyordum bu maçtan korktuğum başıma geldi
Babanın tepkisi şey olurdu büyük ihtimal:
Oğlum acile gidelim gözlerinde bir sıkıntı mı var
Adamın profesyonel büyücü ekibi tarzı bir ekibi var muhtemelen başka şekilde açıklayamıyorumHakemi bağlamış başkan olmadan. Başkan olunca neler olacağının fragmanı bu.
Durum ne kadar kötü düşün işte....Göz için acile gidiliyor muydu?
bakacağız... astrologlar gibi sıkmaya başladım ben de.GS yine kötü bir oyunla başlar, sonradan açılır ve kolay bir maç olur. Berbaerlik yetiyor zaten ama alır GS.