Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşla veya fenerle konferans ligi kazanabilir. Bizim ligde şampiyon yapamaz. Mourinho artık lig hocası değil turnuva hocası oldu çok defansif top oynatıyor artı adam 3'lü oynatıyor hayatta ligde şampiyon yapamaz.
Burada 3’lü oynatmamak adına görüşme yaparlar muhtemelen 3’lü defansla iki hafta puan verse Fenerbahçe tribünlerinden ıslık yemeye başlar.

Burada 3’lü oynatmamak adına görüşme yaparlar muhtemelen 3’lü defansla iki hafta puan verse Fenerbahçe tribünlerinden ıslık yemeye başlar.
O yüzden şampiyon yapamaz zaten kos koca Jose 3'lü oynatmamak için anlaşırmı. Jose fenere veya beşiktaşa gelsin defansif oynatır 15. Veya 20. Hafta civarı 8 9 puan fark yer ama avrupada iş yapabilir lig kazanıcak baskın oyunu oynatamıyor. Fenerbahçeye gitmesi onun için daha kötü olur 1 2 hafta 3'lü oynatıp puan kaybetsin hemen ağlamalar zırlamalar başlar çünkü fenerin ana hedefi ligi kazanmak. Beşiktaşta durum farklı olur fenerliler kadar fazla tepki göstermezler daha rahat olur daha başarılı olur.

Üye silindi 789

Şehir takımlarının olması güzel de takımlarda para yok. Arada bu kadar fark varken bizim lig gelişmez maalesef.
Tabi orası öyle ama bir şekilde lige tutunabilirse doğru yönetimle belki köklü hale gelebilirler.

Mesela Eyüp’te doğup büyüdüm ben. Bu sene 2 maçlarına gittim. 4bin kişilik stad bile dolmuyor. Boş stadlara top oynayacak takımlar.

15 milyon euro konuşuluyor çok büyük risk bu başarısız olursan en az 2 3 seneyi çöpe atarsın.

Fener geçen sezon sırf 50m transfere harcadı. Gs yine icardiye falan dünya para veriyor ki aziz kendi cebinden karşılayacağını söylüyor. Yani aldığı para sıkıntı değil. Oynattığı oyun problem büyük takımlara karşı özellikle aşırı defansif oynuyor. Aykutu bunun için topa tutuyorduk. Adam 3 puanla şampiyonluk kaçırdı ona rağmen.
Her ne olursa olsun büyük hoca Türkiyeye gelmiş oyuncu vs hepsi arasında en kariyerli adam olabilr ama yine de başkasının gelmesini isterim.

niye iyi senaryo?
Bu 2bin seyirci ortalamalı İstanbul takımlarının 3 büyüklere avantaj sağladığını düşünüyorum. 2000'leri hatırlarsanız maks 4 istanbul takımı olurdu, taraftar desteği ile çok daha keyifli mücadele izlerdik. Eskiden Eskişehir'den, Kocaeli'den falan geçerken tesadüfen maçda bulurduk kendimizi.

En azından 3 gitti, 1 geldi. Kasımpaşa,Eyyyüpp ve Başakşehir bunları takip ederse tadından yenmez. Ama zor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık