Mourinho iki kardeş kulübü birbirine kırdırıp 15 milyon maaş 3 yıllık sözleşme alıp ilk yıl kovulup 30 tazminatı cebe atacak. xd
Mourinho iki kardeş kulübü birbirine kırdırıp 15 milyon maaş 3 yıllık sözleşme alıp ilk yıl kovulup 30 tazminatı cebe atacak. xd
Ali Koç da konuşmuş Aziz'den önce, Mourinho da; Türkiye'nin en zenginlerinden birisi beni istiyor demiş yönetime. Hüseyin Yücel de onun babası Beşiktaş'lı diye rest çekmiş.Beşiktaş hiç Jose Mourinho ile ilgilenmiş miydi? Hüseyin Yücel 1 ay önce temasa geçtik, teklifimize sıcak baktı diyor. Haftaya da netleşecekmiş.
Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesi üzerine bu açıklama garip geldi. Ali Koç mu yaptırdı bu açıklamayı?
Ali Koç da konuşmuş Aziz'den önce, Mourinho da; Türkiye'nin en zenginlerinden birisi beni istiyor demiş yönetime. Hüseyin Yücel de onun babası Beşiktaş'lı diye rest çekmiş.
Umarım Fener'e gider.
Beşiktaş ülkeye getirir, fener imza attırır, biz de kovdururuz
Beşiktaş ülkeye getirir, fener imza attırır, biz de kovdururuz![]()
Koskoca Mourinho ülkenin en zenginlerinden biri beni istiyor diye fiyat yükseltiyor. Nerden nereye be Mourinho...Ali Koç da konuşmuş Aziz'den önce, Mourinho da; Türkiye'nin en zenginlerinden birisi beni istiyor demiş yönetime. Hüseyin Yücel de onun babası Beşiktaş'lı diye rest çekmiş.
Umarım Fener'e gider.