Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim dedemden 20 yaş daha genç Santos ama benim dede Mersinde alem yapıyor. 3 sene önce yeniden evlenene kadar birkaç flörtü vardı. Yani yaş bir bahane değil.

Bence siz ezelden unuttunuz adam sol kanat oynamış aylarca 10 numara yaptınız aniden.

Sizin 4-3-3 oynamanız lazım musrati-gedson-chambeirlein uçta muci-semih-rashica. Güzelim kadroyu ptt 1. lig seviyesi oynatıyorlar.
Yok ya adam kariyeri boyunca 16 maç solda oynamış. Beşiktaşta da 10 numara gözüküyor sistemlerde ama solda oynadı hep. Rashica'yı 10 numara oynattı maç içinde.

Bizim oynamamız gereken taktik 4-3-3 değil 4-4-2. Ya da 4-4-1-1. Gedson-Musrati-Ox üçlüsü uyumlu değil. Direkt Gedsondan çıkılması lazım.

E be timsah bunu atacağına geçe sene ki şampiyonluk kutlamasında ki görüntüyü atsaydın bari adam gs'li olduğunu saklamıyor ki.

Mecnun Odyakmaz mı bu adam maçı satsın daha dün gece pendik maçında hakemle kazandınız diye ağlıyordun. Pendik'te bu adamın. xd
Hakemle kazandınız, 2-0 olmasına rağmen 2 penaltısı verilmedi Pendik'in. Yalan mı? Hakemler verdi mi penaltıları? Verse de Pendik puan almazdı ya ama yine de hakemler vermiyor bunu anlamak istemiyorsun zorla. Yani takım kazansa bile yanlışlıkla hakemleriniz düzeltiyor hemen. :)

Yani misal Sivas diye ağlıyorsun ama Sivas dediğin takım bizi yenip şampiyonluktan etmiş. Sizin yandaş takimlardan hangisi bırak böyle bir maç kazanmayı sizden önemli bir maçta puan almış. TS'nin bile nasıl oynadığı ortada size karşı.

Yani Sivas yarın bizden puan alsın, burada utanmadan yazı yazarsın FB puan kaybı hakkında dediklerini unutup. Fakat ben Pendik'in fark yiyeceğine yatacağına o kadar eminim ki. Yani Pendik puan alsın tüm GS yan carlar için özel yazı yazarım burada yanıldığım için. Fakat o kadar eminim sıfır efor oynayacaklar 1 atarlarsa 4-5 yerler. Sende bunu çok iyi biliyorsun.

Hakemle kazandınız, 2-0 olmasına rağmen 2 penaltısı verilmedi Pendik'in. Yalan mı? Hakemler verdi mi penaltıları? Verse de Pendik puan almazdı ya ama yine de hakemler vermiyor bunu anlamak istemiyorsun zorla. Yani takım kazansa bile yanlışlıkla hakemleriniz düzeltiyor hemen. :)

Yani misal Sivas diye ağlıyorsun ama Sivas dediğin takım bizi yenip şampiyonluktan etmiş. Sizin yandaş takimlardan hangisi bırak böyle bir maç kazanmayı sizden önemli bir maçta puan almış. TS'nin bile nasıl oynadığı ortada size karşı.

Yani Sivas yarın bizden puan alsın, burada utanmadan yazı yazarsın FB puan kaybı hakkında dediklerini unutup. Fakat ben Pendik'in fark yiyeceğine yatacağına o kadar eminim ki. Yani Pendik puan alsın tüm GS yan carlar için özel yazı yazarım burada yanıldığım için. Fakat o kadar eminim sıfır efor oynayacaklar 1 atarlarsa 4-5 yerler. Sende bunu çok iyi biliyorsun.
GS'den siz puan alamıyorsunuz timsah evinizde kapanıp 1 puana oynuyorsunuz. Pendik kaybedince mi yatmış oluyor ?

Misal sivas bizden puan aldı hakem desteğiyle yata kalka. Size karşı ne yapacaklarını göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık