Hissiyatımsı penaltıVAR monitörüne geldiğinde Liva pozisyonu gösterildi.
Bu pozisyonda penaltı varsa bile VAR müdahale etmemeliydi. Net penaltı falan değil, hakem verse verir en fazla. Ama ben böyle düşüyorum:
Hissiyatımsı penaltıVAR monitörüne geldiğinde Liva pozisyonu gösterildi.
Bu pozisyonda penaltı varsa bile VAR müdahale etmemeliydi. Net penaltı falan değil, hakem verse verir en fazla. Ama ben böyle düşüyorum:
VAR müdahale ediyorsa net olması gerekmiyor mu? Ben penaltı değil diyorum zaten.VAR müdahale etmemeli işini geçelim. Aynı şekilde kaç tane penaltı aldınız. İlahi adalet.
Yabancı var hakemi bozdu işleri, olsun be reis hala şansınız varBoş işler, dediğim gibi düzen kurulmuş gidiyor. Şu pozisyonda GS rakibine penaltı verir mi bu hakemler. Ulan 2-0 öndeyken bu sene GS adam topa vuracakken adamın tabanına dümdüz tekme attı GS'li oyuncu veremedi. Şu müdahale onun ceyreği değil, bir de Livakovic'e verildi diyenler var gerçekse daha rezil ve komik...
Yok o anki ruh hali penaltısıymış bu.Hissiyatımsı penaltı![]()
Ofsaytımsı mikrofon salla şimdi boş boş.Vizyon başkanım VAR'da ki düzeni kurmuştu süper kupada yenileceğini anlayıp yabancı hakem diye ağlamasa bugün yine bir penaltı hissederdi sizin kadrolu VAR hakemleri. Yabancı koyunca hissedemediler. xd xd
Kesinlikle ya zaten gs yarıştıysa başka takım kazanamaz ama son haftalara kadar sürseydi bariGs de puan kaybetsin derbiye kalsın böyle heyecanı olmuyor.
Anlatamazsın boş ver uğraşma benceVAR monitörüne geldiğinde Liva pozisyonu gösterildi.
Ben livayı görmemiştim ama Djiku'nun yaptığı zaten penaltı vuruş yapacağı ayağına net bir vuruş var. Penaltı olan pozisyona VAR'da bu gözüktü penaltı değil diye algı yapmak senin işin timsahım. xdÜstüne şu pozisyonu vermiyor.
Cidden bu leş düzen ile olmaz, bu sene hangi maçlarda neler verildi ya da verilmedi. Sonra şöyle böyle şampiyon hikâyesi.
Ofsaytımsı mikrofon salla şimdi boş boş.
Livakovic'e verildi deniyor penaltı bunun için ne hikâye yazacaksın? Şuna penaltı diyenin Allah'ı yoktur daha ne diyeyim. Sende anca algı yap, diyorum ya düzen size çalışınca mutlu olursun. Sezon başı kaç maçınızı kurtardi bu hakemler. Şimdi alıcıya ekmek çok ye bakalım...