Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ben haksız olduğunu düşündüğüm argümanlarla geri adım atıyorum. Fakat bence bu konuda objektif değilsin veya ben senin kadar objektif olamıyorum.
İnsanların sahaya atlayıp oyunculara karşı tutum sergilemesi hiçbir türlü kabul edilemez. Yaralanan oyuncularda oldu aralarinda. Hatta kaçan kişiler arasında oldu bu... O sebeple bunu normalleştirmek bana yanlış geliyor. O yüzden bu tartışmadan bir sonuç çıkmayacak.
Ben sizi 3-2 ezdigimiz konusunu daha çok gündeme getireceğim :)
Normalleştirme falan yok yahu. Darp edenleri tutuklasınlar dedim zaten. Sahaya atlayanlar darp edenler suçsuz demiyorum, misal özellikle ilk atlayanın karşılaşacağı hukuki yaptırım bu değil diyorum, onu darp edenlerin haklı tarafı yok diyorum ki videoda net belli (attığım videonun paylaşımcısı Colman'ın Bandanası diye sen önemsemesen bile).

Josef olayında konuşulanlar şurada konuşulamadı ben ona hayret ediyorum. Antrenmanda bile tahrik çalışmışlar Batshuayi'nin görseli var. Yabancı futbolculara hareketi ezberletmişler bu çok bariz. Ha tahrike rağmen atlamayacaksın orası da öyle. Emsallere ne ceza verdilerse bize 1 fazlasını versinler razıyım.

Atlayan ve cürüm işleyen cürmüne göre yargılansın ama ilk başta olaya karışan futbolcuların yaptığı ceza aldırmayacak bir nefsi müdafaa değil aksine saldırma. Ortalık savaş alanına döndükten sonraki hareketler nefsi müdafaa olur ancak ki o da olayın başında dahili olmayan oyuncular için geçerli. Misal Livakoviç.

Puan silinse yarıştan kopacağınız kesin ama kupa finali oynanırsa aynı oranda etkilemez. Kural değişikliğiyle maç ertelemek bir değil. Ayrıca algı yapan fb tarafı çünkü federasyonu çekilmekle tehdit edip ceza almamaya çalışıyorlar. Medya trolleri de fb çekilirse ligimiz şöyle zarar alır böyle zarar alır diye sahte algı pompalıyor. Seçim üzeri siyaseti de baskı altına alıyorlar lehlerine müdahale etsinler diye. Trabzon tarafı alacağı cezaya itiraz etmiyor adaletli davranılmasını istiyor.
Hangi takımların puanı silinmiş de Sky sen fenerden bekliyorsun? Bak super ligi de demiyorum yurt dışında da. Kaç tane takımın puanı silinmiş? Şaka gibisiniz abi taraftarınız neler neler yaptı üzerine fenerin puanı silinsin öyle mi? Başka arzunuz peki? Maçın başından iptal edilip tsnin hükmen mağlup sayılması gerekiyordu demeniz yerine daha üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Provokasyonmuş. Gol sevinci yapmayalım tsliler tahrik olabilir, sarı lacivert giymeyelim tsliler tahrik olabilir, en iyisi maça hiç çıkmayalım aman ha olur ya tsliler tahrik olur da maça atlayabilirler.
Ts ne oynuyor da Fener provokasyona ihtiyaç duysun? Trabzon fenerin şampiyonluk rakibi mi? Souza konusunda armutla elmayı karıştırıyorsunuz oraya hiç girmeyeyim.

Hangi takımların puanı silinmiş de Sky sen fenerden bekliyorsun? Bak super ligi de demiyorum yurt dışında da. Kaç tane takımın puanı silinmiş? Şaka gibisiniz abi taraftarınız neler neler yaptı üzerine fenerin puanı silinsin öyle mi? Başka arzunuz peki? Maçın başından iptal edilip tsnin hükmen mağlup sayılması gerekiyordu demeniz yerine daha üste çıkmaya çalışıyorsunuz
Genel olarak gün içindeki yazılan mesajları okursan daha sağlıklı bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum.

@Count Alucard Şu Tayyip'i neden oynatmıyor bu adam halen çözemedim. Adam bugün 2 kere Umut Meraş gibi bir dallamayı gol pozisyonuna soktu. Tabi rakip güçsüz ama en azından uzun attığı paslar direkt adama ulaşması + yazar. Halen müdahaleler de bir çekincesi var mı göremedim. Ayağı olmayan Colley yerine en azından pas oyununda bize fayda sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. En azından Omar'dan öyle ahım şahım eksiği olduğunu düşünmüoyurm.

@Count Alucard Şu Tayyip'i neden oynatmıyor bu adam halen çözemedim. Adam bugün 2 kere Umut Meraş gibi bir dallamayı gol pozisyonuna soktu. Tabi rakip güçsüz ama en azından uzun attığı paslar direkt adama ulaşması + yazar. Halen müdahaleler de bir çekincesi var mı göremedim. Ayağı olmayan Colley yerine en azından pas oyununda bize fayda sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. En azından Omar'dan öyle ahım şahım eksiği olduğunu düşünmüoyurm.
Isındığını düşünmüyorum Tayyip’in. Daha iyi olacaktır. Sakatlıktan yeni çıktığı için bir şey de diyemiyorum

Şunu çok net söyleyeyim. Bu grupta fenerli sayısı az değil ama azalmasının sebebi de yine kendileri.

Bu kadar azalmış haline rağmen üzgünüm ama grubu gereksiz geren ve taraftarları ve üyeleri de dahil ederek haksız ithamlarda bulunanlar hala çoğunlukla fenerliler.

Hemen hemen her gün huzur bozan yorumları. Hem de biz ne kadar da mağduruz yorumları okumak bıktırıyor gerçekten.
On defa banlanmayı hak edip fenerlileri şikayet ediyorlar algısı yapmaları vs. Tabii emin değilim ama banlanmaların pek şikayetle alakası olduğunu da sanmıyorum çünkü banlananlara hemen herkes üzülüyor ki olsa ne fark eder iftira ile banlanmıyorsa..

Konunun ayrılması bu durumları azaltsa da mutlak bir çözüm olmadı maalesef.

Şunu çok net söyleyeyim. Bu grupta fenerli sayısı az değil ama azalmasının sebebi de yine kendileri.

Bu kadar azalmış haline rağmen üzgünüm ama grubu gereksiz geren ve taraftarları ve üyeleri de dahil ederek haksız ithamlarda bulunanlar hala çoğunlukla fenerliler.

Hemen hemen her gün huzur bozan yorumları. Hem de biz ne kadar da mağduruz yorumları okumak bıktırıyor gerçekten.
On defa banlanmayı hak edip fenerlileri şikayet ediyorlar algısı yapmaları vs. Tabii emin değilim ama banlanmaların pek şikayetle alakası olduğunu da sanmıyorum çünkü banlananlara hemen herkes üzülüyor ki olsa ne fark eder iftira ile banlanmıyorsa..

Reis forumda bu konuya yazan Fenerli sayısı kalmadı son 2-3 aydır @Crocus , @Zoro @Dattebayo..! hariç yazan yok. Kimse herhangi bir ithamda bulunmuyor. Kendi kabuğumuza çekildik.

Son düzenleme:

Biz az sayıdaki Beşiktaşlı olarak elit bir şekilde yorumlarımızla katkıda bulunuyorduk. (@Tiksav Lee ve @Lucky Luke hariç) Amma velakin damarımıza bastı Hamitle Büyükekşi. Efendiliğimizi bozdurdular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık