Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

o değil de hakemin gözleri parladı, penaltı çalacak fırsatı yakalayınca gözlerindeki mutluluğu gördüm.

Avantaja bıraktığı pozisyonda Haaland'ın kaleci ile karşı karşıya kalacağını anlayınca maçı bitiren malların terör estirdiği ortam PL. Oyun güzel de hakemleri çok bir bok sanmamak lazım. Kırmızı kartlık pozisyonlara faul bile çalmayınca ligin farkını göstermiş olmuyorsun direk ne kadar mal olduğunu tescillemiş oluyorsun.

Bu pozisyon penaltı zaten. Hakemin vermemesi rezalet. Avrupa ise avrupada da Perşembe günü orada da VAR sayesinde aldık penaltıyı.
Örnek gösterilen pozisyon İngiliz hakemlerinin geri zekalılığının temsili olmuş. Malum orada da farklı olacağız ayağına binbir türlü rezillik dönüyor millet de bunları ama Premier Lig yeaaa diye övüyor.
Vermiyorlar abi :D şaka bir yana bir kaç gün önce Abdülkadir Ömür'e burada yapılıp "bunlara faul verilmez, İngiltere'de vermiyorlar zaten" denilen faullere maruz kalan Abdülkadir'e çatır çatır faul verildiği bir video atmıştım. Uyuz oluyorum İngiltere'de vermezler muhabbetine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık