Normalde İngiltere olsaydı bu tartışılırdı belki ama bizim lig standartı için %100 penaltı. Hadi temas çok yok ama çekiyor adamı. Bu ceza sahası dışında olsa faul verilir.Temiz pozisyon. Penaltı değil. Çok basit penaltı olur verilseydi. Ligte böyle giderse her şeye penaltı verilecek.
Sizin forvet hastanelik oldu hiç gündem bile olmadı.Zaman hakikaten göreceli. Misal fb ile gs değil de bjk şampiyonluk mücadelesi veriyor olsa Cenk'in pozisyona sosyal medyada bu kadar ses çıkmazdı. Rakibinin lehine olduğu zaman tepki artıyor. Aynı pozisyonun daha beteri Bardhi'ye yapıldığı zaman penaltı olmadığını iddia edenleri gördüm yine sosyal medyada. İşte hakikaten zaman göreceli. Size yapıldığı zaman ve onlara yapıldığı zaman olacak şekilde göreceli.
Buradaki arkadaşları tenzih ederim.
Hedefimiz İngiltere olması lazım. Bu sene çok penaltı verildi gereksiz. GS için demiyorum genel olarak Var kaliteli kullanılmalı. Bana kalsa barış Alper ilk yarı 2 kere omuz omuza da topu söktü ama Beşiktaşlı yattı diye faul çalındı. Hakem tatlı sertliğe izin vermeli oyunu durdurmak yerine akıcı oynatmayı düşünmeli. Şu maçı bir İngiliz oturup izlemez. Ligin kalitesi yükselmeli.Normalde İngiltere olsaydı bu tartışılırdı belki ama bizim lig standartı için %100 penaltı. Hadi temas çok yok ama çekiyor adamı. Bu ceza sahası dışında olsa faul verilir.
Anlatarak kendini yorma, her maç o çekmelerden 10 tane oluyor, hermaç 10 penaltı mı vercen? Yendik geçtik.Oyuncuyu bozan bir müdahale yok ortada. Tutmuş sadece. Cenk de turlamış etrafında. Her kornerde olan şeyler bunlar. Fenere geçen verildi diye o da almaya çalışmış sadece.