Üye silindi 789
Beşiktaş'ın bir genç oyuncusu vardı forvette. 450m eur diyorlardı. İçimizden geçecek diyorlardı. Adını duyamadım ilk yarı.
@Arthur Morgan @Mihawk @justahuman

Google'a, Akın TV yaz, HD izle. Pek kasmıyor da.
kıytırık para cezalarıyla küfrü engelleyemezler ki engellemek gibi bir dertleri de yok. göstermelik o cezalar. futbolu yönetenlere izlet bu videoyu, ne var canım sinirlerini boşaltıyor insanımız keh keh keh derler.Ben bu maç duymadım ama bu sezon hem tr hem Avrupa maçlarında FB-BJK çıtayı çok yükseltti küfür konusunda. Ediliyorsa ceza alsın hepsi.
Tamam şimdi yedik Semihten. Ne güzel oynatamıyorlardı çocuğu.Beşiktaş'ın bir genç oyuncusu vardı forvette. 450m eur diyorlardı. İçimizden geçecek diyorlardı. Adını duyamadım ilk yarı.@Arthur Morgan @Mihawk @justahuman
tabii ki de tüm takımlar için geçerli, gs'ye sallamak için yazdım son cümleyi
Köhn çok ileride oynuyor. Isı merkezi çoğu maçta Kerem'in önünde oluyor. Kaan zaten defansif olduğu için Köhn'ün ileride olması planlı birşey. Kısacası Rashica'nın biraz serbest kalması bilerek alınan bir risk.Tamam şimdi yedik Semihten. Ne güzel oynatamıyorlardı çocuğu.
Bu arada bizim de Köhn'ü daha çok oynatıp Rashi'nin etkinliğini öldürmemiz lazım.