Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşamki maçta 3.lük yolunda rakibimiz olan bjkye karşı gsyi destekliyorum. Temiz bir maç olur inşallah.
Maalesef puan kaybı gözüküyor.

GS bu sene kazanabileceği zorlukta ama çok önemli olan maçlarda hep puan kaybetti.

Kopenhag'a 4 puan verdi.
Praga elendi.
Fredsiz Feneri yenme fırsatını kaçırdı.
Şuanda da eğer yenerse şampiyonluk yolunda çok ciddi avantaj kazanacak. Bu yüzden muhtemelen yine puan kaybedecek.

Her şeyden önemlisi dediğin gibi umarım temiz bir maç olur.

Son düzenleme:
Reale karşı çalınan karar ne öyle. Cidden hakları yenmiş. Benzeri sadece GS maçlarında rakip gol atinca olur sanıyordum..

Bu Yunan liginde play off sistemi nasıl işliyor? Terim’in şampiyon olma olasılığı var mı? @justahuman @Whitebear D
Play off olan liglerde genelde sıralama olduğu gibi olduğu gibi playoffa aktarılıyor ve takımlar kendi aralarında maç yapıyor. Yunan liginde normal lig gibi ikişer maç yapılıyor. Sezon puanlarına ekleme yapılıyor. Terimin şampiyon olma şansı var. Geçen sezon normal sezonu 2 puan geride bitiren AEK play off sonucu 5 puan önde şampiyon oldu.

Reale karşı çalınan karar ne öyle. Cidden hakları yenmiş. Benzeri sadece GS maçlarında rakip gol atinca olur sanıyordum..
Hakem'in uzatma anlayışı hep buysa sıkıntı yok. Fazladan' 1,40 oynatmış. Poziyon köşeye gidince düdüğü çalarken orta gelmiş.
Real top dışarı çıkana kadar yarı alanda 10 dakika kalsa da bitirmesin mi adam. Öyle bir zorunluluğu yok. En azından bildiğim kadarıyla böyle bir kural yok. Hakem inisiyatifinde.

FB'den alışkanlık tabi illa gol gelene kadar maç devam edecek :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık