Ligin en iyi hakemi başka kim atancak?O sırada atanan hakem Halil Umut Meler
Ligin en iyi hakemi başka kim atancak?O sırada atanan hakem Halil Umut Meler
Kadir Sağlam (( :Ligin en iyi hakemi başka kim atancak?
Yapay zeka otomatik atamış. Şansa bak en iyiyi çekmiş iyi olmuş o zaman.Ligin en iyi hakemi başka kim atancak?
Yapay zeka ne alaka yav. Ligin en iyi hakemi daha iyisi varsa söyle bana. Tabi ki derbi maçına o verilcek. Zaten kalbur üstü hakem bir halil umut var şu an.Yapay zeka otomatik atamış. Şansa bak en iyiyi çekmiş iyi olmuş o zaman.
Duymadın mı Tff söylemiş sanırım yapay zeka olayını. Ben Halil'i hiç beğenmiyorum sen beğeniyorsan bir şey diyemem. Bu adamın eski Gs maçlarında yaptığı eyyamlar dün gibi hafızamda bazı hakemler iyi olsa bile daha önce katlettiği maçlara sonraki sezon yine atanmaması lazım benceYapay zeka ne alaka yav. Ligin en iyi hakemi daha iyisi varsa söyle bana. Tabi ki derbi maçına o verilcek. Zaten kalbur üstü hakem bir halil umut var şu an.
Seversin sevmezsin o farklı bir şey. Derbi maçını kaldırabilecek neredeyse tek hakem şu an halil. Hakemlerin genel seviyesi kötü yapcak bir şey yok. Çoğu hakem anadolu takımı vs istanbul takımı maçlarında ezilirken birde jk gs maçına verilse sahadan buharlaşırlar.Duymadın mı Tff söylemiş sanırım yapay zeka olayını. Ben Halil'i hiç beğenmiyorum sen beğeniyorsan bir şey diyemem. Bu adamın eski Gs maçlarında yaptığı eyyamlar dün gibi hafızamda bazı hakemler iyi olsa bile daha önce katlettiği maçlara sonraki sezon yine atanmaması lazım bence
İşte o yüzden yabancı hakem istiyoruz.Seversin sevmezsin o farklı bir şey. Derbi maçını kaldırabilecek neredeyse tek hakem şu an halil. Hakemlerin genel seviyesi kötü yapcak bir şey yok. Çoğu hakem anadolu takımı vs istanbul takımı maçlarında ezilirken birde jk gs maçına verilse sahadan buharlaşırlar.
Hiçbir şey olmaz kendimize benzetiriz burası tr. 1 sezon sonra şu yabancı hakem gs li şu fb li şu bjk li muhabbeti döner her yerde.İşte o yüzden yabancı hakem istiyoruz.
Tiplere bak yarabbi...Özet olarak TFF söğüşlemek istemiş ama taraflardan tekmeyi yemiş.
TFF 200 m € ile Bein'e vermek istemiş, araplar yok demiş, bu seferde Saran'dan 150 m € peşin istemiş yine kabul görmeyince ihale iptal.