O kadar da aradım büyükekşiyi...Semih ve Muçi gol attı. Hem de Semih sarı yemeden bitirdi maçı.
O kadar da aradım büyükekşiyi...Semih ve Muçi gol attı. Hem de Semih sarı yemeden bitirdi maçı.
İnşallah gsye karşı da kariyer maçı oynar. Hem gsli oyuncuları daha kolay yatırır hemen yere yatmaya alışıklar zaten

Real santraforsuz mu çıkıyor? Kulübede 8 kişi var 2si kaleci. 6 kişi içinde Arda kadar tecrübeli olmayan 3 kişi var. Süre alma ihtimali yüksek gerçekten.Arda bugün süre alır gibi ama bakalım

10 maçın 7 tanesinde gol yemedik. Tabi maç başına 1.5 golle gol de atamıyoruz. Ama oyun bu. Turnuva takımı gibiyiz şu an. Ben Türkiye kupası kazanma ihtimalimizi yüksek görüyorum.Sadece ligdekiler değil. Euro 2020den beri bütün ümit bağladığımız stoperler (ve hatta kaleciler) keskin bir düşüş yaşadılar. Aktif olarak en iyi Türk stoper Abdulkerim. Sonra muhtemelen Çağlar ve Ozan geliyor ve Ozan bir tık daha önde bence oyun olarak. Çağlar 1-1.5 sezondur yatıyor resmen.Ligde ciddi bir yerli stoper eksikliği var bence. Çağlar ve Abdülkerim'den sonra en iyi yerli stoper bence Kaan Ayhan. Necip de ligdeki en iyi yerli stoperlerden biri olabilir şu anda.
Beşiktaş da yükselişe geçti bizi bulduPrag yenilgisi çok kötü oldu da asıl lige yansırsa sıkıntı. Antalya maçından epey çekiniyorum
Ne yükselişi, maç maç oynuyoruz. Turnuva takımı modundayız şu an. Orta sahada Gedson yok sizin maçta. Muhtemelen Salih oynayacak. Bence Gedsondan daha iyi performans verebilir Salih sizin maçta.Beşiktaş da yükselişe geçti bizi buldu