Şu adamı bizim için yazıyorlar. Meunier aracılık yapıyor falan diyorlar. Yaş 34 ve sakatlık geçmişi var ama istikrar da var. Keşke gelse uyguna @Abdullah bin Yanpas
34 yaşında sakatlık geçmişi var falan deyince Reus olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Almanya'dan birine formasını getirtmeye uğraşıyorum bu ara. Herkes bir tarafa o bir tarafa. Gelsin sonuncu olalımŞu adamı bizim için yazıyorlar. Meunier aracılık yapıyor falan diyorlar. Yaş 34 ve sakatlık geçmişi var ama istikrar da var. Keşke gelse uyguna @Abdullah bin Yanpas
Bu adamın orada emekli olması lazım ya.Şu adamı bizim için yazıyorlar. Meunier aracılık yapıyor falan diyorlar. Yaş 34 ve sakatlık geçmişi var ama istikrar da var. Keşke gelse uyguna @Abdullah bin Yanpas
O sebepten gelmez zaten yüksek ihtimalle. Dünya gözüyle bir şampiyonluk alamadı reis. Geçen sene o kadar yaklaştılar gene oldu. Kane ile aynı düzlemde gidiyor herifBu adamın orada emekli olması lazım ya.
Tipik bir Avcı transferi olur emin misin ?34 yaşında sakatlık geçmişi var falan deyince Reus olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Almanya'dan birine formasını getirtmeye uğraşıyorum bu ara. Herkes bir tarafa o bir tarafa. Gelsin sonuncu olalım![]()
Duyunca şaşırdım zaten. Yakışan o ama gelirse yok demem.Bu adamın orada emekli olması lazım ya.
Çok hassas yerimden vuruldum ya. Avcı ile Reus arasında kalmak nasıl bir imtihan allahımTipik bir Avcı transferi olur emin misin ?
Duyunca şaşırdım zaten. Yakışan o ama gelirse yok demem.
Değerli bir koleksiyonun en nadide parçası gibi bir şey bu adam. "Ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik" denilen cinsten.Çok hassas yerimden vuruldum ya. Avcı ile Reus arasında kalmak nasıl bir imtihan allahım![]()
Öyle. Totti gibi adam. Ama adama kronik denir yavuz selimde bundan çok var denir küfür edilir tahammül edemem gelmesin o yüzden reisDeğerli bir koleksiyonun en nadide parçası gibi bir şey bu adam. "Ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik" denilen cinsten.