İcardi ve Zaha'yı araplara satmak lazım. Yoksa seneye elde kalırlar.
İcardi oyunda yoktu. Zaha kötünün iyisi. Bu takımla bu iş yürümez.İcardi ve Zaha'yı araplara satmak lazım. Yoksa seneye elde kalırlar.
Croco banlıdir kesin ben sallayayım dedim yoksa takip etmiyorum fazla. :sTakımlar karışmış. Bugün GS'nin maçı vardı (( :
Veya ligi takip etmiyorsun (( :
Fener'in bir turu daha var. Sonrası kura şansı. Finale yürüyebilir veya direk elenebilir.Croco banlıdir kesin ben sallayayım dedim yoksa takip etmiyorum fazla. :s
Fener de max 2 tura elenir döner. Bizim futbol taraftarlarının şöyle takımları küçümsedikten sonra takımlarının fark yeyip dönmesine bayılıyorum. Türk futbol seyircisi hala kendi takımlarını Avrupa düzeyinde sanıyor.
O kaza dakika 70'de Kaan Ayhan'ın kırmızı yemesiydi galiba.Bi kaza olmazsa beraberlik ordan Gs turlar gibi.
Kaana yazar bu maç. Kırılma noktası o kırmızı kart oldu. Okan hoca beklemiyordu bunu. Keremi çıkartıp zahayı aldı, oliveirayı aldı hemen sonrası 10 kişi kaldık. Zamanlaması çok kötüydü. Kırmızı kart daha erken olsaydı daha doğru değişiklikleri yapardı.Fener'in bir turu daha var. Sonrası kura şansı. Finale yürüyebilir veya direk elenebilir.
GS bu turu geçer öyle elenir diyordum ama bu turu da hak etmedik