justahuman 15 Şub 2024 #6,193 justahuman dedi ki: Zaha kadroda yok. Hadi bakalım Kerem senin maçın bu. Genişletmek için tıkla ... Ben demiştim.
justahuman dedi ki: Zaha kadroda yok. Hadi bakalım Kerem senin maçın bu. Genişletmek için tıkla ... Ben demiştim.
Shakan 15 Şub 2024 #6,194 justahuman dedi ki: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... Hangi kerem hocam, resmen kumar oynarken şansı yükseltmişsin
justahuman dedi ki: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... Hangi kerem hocam, resmen kumar oynarken şansı yükseltmişsin
Vvv 15 Şub 2024 #6,197 Kerem A. ikidir uygun pozisyonda kaleye vurmuyor ya. Adam korkudan şut çekmiyor.
Mihawk 15 Şub 2024 #6,198 Exxen'in Allah belasını versin. Tezahuratlar duyulmuyor, uğultu duyulmuyor. Sizin yapacağınız işin.
Üye silindi 789 15 Şub 2024 #6,199 Acil sallamak lazım ikinciyi. Etkiliyiz ama son topta kötüyüz yine.
Daredewill 15 Şub 2024 #6,200 Bunları ins ikinci yarı aramayiz. İcardi başka parlıyor. Kerem A. Özgüveni kaybetmiş vurması gereken yerde vurmuyor. İçeri girmesi gereken yerde girmiyor. Pas düşünüyor sadece.
Bunları ins ikinci yarı aramayiz. İcardi başka parlıyor. Kerem A. Özgüveni kaybetmiş vurması gereken yerde vurmuyor. İçeri girmesi gereken yerde girmiyor. Pas düşünüyor sadece.