Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aralarında ciddi bir kalite farkı var bu reddedilemez ama Larsen de geldiğinde beni şaşırtan hareketleri olmuştu. Yaya kadar gidip pas alışverişi yapan biriydi. Herife zinciri vurunca kötü oldu sonra. Meunier'e geride dur demeye çapı yetmez ama

Harbiden utanması yok herifin ya. Her maç sonunda mutlaka bir şey yumurtluyor. Yapacak bir şey yok kara adamlar da gelince üç beş puan daha alınır önümüzdeki seneyi de gümletiriz :D

Kronik Fb sorunu kadro var hoca yok. Hoca var kadro yok. Her zaman dedigim gibi Ismail Hoca iyi bir insan olabilir ve elinden geleni yapiyordur ama yeterli mi ?
Fenerbahçe’nin başında olabilecek çapı yok. Unutulmuş olabilir 2014 teki şampiyon kadroyu alıp hamzaya 3 kupa vermiş bir adamdı. En başından beri hata. Şampiyon olursanız hoca sayesinde değil kesinlikle.

Tek tek neredeyse her hafta olan skandal kararlarınızı arttırma istersen bana. Gol beklentilerinize bir bakmanı öneririm. Nords maçında stoper hattımız yoktu. Ama sen işine gelen taraflara baktığın için normal tabi. Gs madem bizden daha iyiydi, yenseydi ya o zaman bizi. Neden yenemedi?O maçta Fred olacaktı ki o zaman görürdünüz gsniz ne kadar iyi
O maçta yenseydin birkaç hafta önce 5 puan öne geçecektin. İşte o zaman psikolojik üstünlükten bahsedilebilirdi ve kelebek etkisi şu an muhtemelen biz sizden 2 puan önde olmayacaktık. Sondan 2. hafta da gs deplasmanına gidecekken ikili averaj için bile bastırması lazımdı. Kendi evi bu. Bize şu an 3 puan önde gelsen bile favori olamayacaksın.

Yeni transferlerin 3'ünü de beğendim.

.................Abou....................
Rebic...........Muçi...........Rashica
..........Gedson.....Musrati..........
Masuaku..Colley..Worrall..Svensson

Çok farklı bir şey izleriz muhtemelen, ama 2 tanesini yerli ile değiştirmek lazım.
Muhtemelen Abou ile Rebic kesilir. Semih ile Cenk derç edilir.
Ben hala bu kadronun 4-4-2 oynaması gerektiği taraftarıyım tabi.

O maçta yenseydin birkaç hafta önce 5 puan öne geçecektin. İşte o zaman psikolojik üstünlükten bahsedilebilirdi ve kelebek etkisi şu an muhtemelen biz sizden 2 puan önde olmayacaktık. Sondan 2. hafta da gs deplasmanına gidecekken ikili averaj için bile bastırması lazımdı. Kendi evi bu. Bize şu an 3 puan önde gelsen bile favori olamayacaksın.
O maçı yenmemiz gerekiyordu ama fenerin kötü oynaması gsnin iyi oynadığını göstermiyor. İso fred olmadığı için topu gsye bırakmayı denedi ama tutmadı olabilir. Bu arada kendi evi olayı fenerin uzun zaman önce gitti. Kadıköyde öyle bir stres birikti ki 0-1 yenik durumda olsak dahi taraftar tezahürat yapmayı vs bırakıyor. Kadıköy atmosferi gitti tamamen.

O maçı yenmemiz gerekiyordu ama fenerin kötü oynaması gsnin iyi oynadığını göstermiyor. İso fred olmadığı için topu gsye bırakmayı denedi ama tutmadı olabilir. Bu arada kendi evi olayı fenerin uzun zaman önce gitti. Kadıköyde öyle bir stres birikti ki 0-1 yenik durumda olsak dahi taraftar tezahürat yapmayı vs bırakıyor. Kadıköy atmosferi gitti tamamen.
Fener eski tribününü kaybetti çünkü. Volkan gibi yırtık oyuncuların daha az olması da etkili bunda ama ben her sene 5-6 kere kadıköyde maç izlerim çünkü arkadaşlarımın alayı fenerli, eğlenceli oluyor ve her yıl tribün seyirci baskısı daha da kötüye gidiyor. O eski kadıköy cehennemi senelerdir yok. Millet sadece instaya hikaye atmaya gidiyor oturarak maç izliyorlar. Coşku falan gram kalmadı ama gs için bunu kesinlikle diyemem. Şu an en iyi seyirci baskısı açık ara bizde. O yüzden bir şekilde yenmeliydin ki ramste kaybetmeye hakkın kalsın. Zaten iç saha da yenilmezlik rekoru kırıldı sanırım. Futbol bu hiçbir şey belli olmaz ama büyük avantajımız var artık.

İki takımda o maçı kötü oynadı ama istediğini alan net gs idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık