Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıda da yazdım. Çok kötü. Şu an oynanan oyun, oyuncu kalitesinden bağımsız kötü.

Hepsi ayrı sıkıntı ama Muleka'nın pozisyonu daha bi sıkıntı. Top sürme kabiliyeti olmayan adamın orada ne işi var.

Ben yazarken de Muci çok güzel pas çıkarttı da Cenk vuramadı bile. Ofsayt olması ayrı dert.

Ben Muci'yi beğendim. Takımla biraz antrenman yapması lazım ama. Kime pas vermemesi gerektiğini öğrenmesi lazım. :D
Muleka ve Semih oynamalı yan yana. Muleka ortada top alıp, oyun kurmaya, delmeye çalışıyor topla.Bu adam topsuz koşu atar en fazla.

Ofsayt olsa bile ona vuracak. Adamda vuracak güç yok. Muci iş yapar, tabi doğru kullanırsa hoca.

@William cutting Cenk oyundan çıkmayı beklemiyormuş. :D
Amartey-Musrati yapar diyorduk yaptı da... Tam eski kafa bir adam, gram şaşırtmıyor. :D

Yukarıda da yazdım. Çok kötü. Şu an oynanan oyun, oyuncu kalitesinden bağımsız kötü.

Muleka ve Semih oynamalı yan yana. Muleka ortada top alıp, oyun kurmaya, delmeye çalışıyor topla.Bu adam topsuz koşu atar en fazla.

Ofsayt olsa bile ona vuracak. Adamda vuracak güç yok. Muci iş yapar, tabi doğru kullanırsa hoca.

Amartey-Musrati yapar diyorduk yaptı da... Tam eski kafa bir adam, gram şaşırtmıyor. :D

Bahtiyar'ı stoper oynata oynata köreltmişiz. İlk geldiğinde attığı savunma arkası topları göremiyor bir türlü.

4-3-1-2'ye dönecek takıma döndü ama tam da dönemedi hala.

Joe Worral'ın kademeleri çok iyi ama yavaş, top sürüş ve ayakları iyi değil. Saiss'in yanına perfect olurdu..
Muci'nin kalitesi iyi onun topla buluştuğu zamanlar takım atak yapabildi ki henüz oyuncu takıma geleli 2 gün oldu.
Al Musrati'nin oyununa bir şey demiyorum henüz hazı değil gibi.
Semih'e daha çok alan açılması ve arkaya kaçırılması lazım.

Santos, her korneri çöpe attıran bir taktik izledi. Kadrondaki oyuncuların çoğu kafa topçusu ki Antalya'yı da bu şekilde geçebildik. Neden pas yaptırdın ki hepsi geriye dönmek zorunda kaldı ve ataklar öldü. Yan top desen zaten Onur 1-2 kere açabildi, Bahtiyar'da 1-2 kere denedi. Ortadan zaten takım gidemiyor, nasıl gol atacaksın ki. Ne kadar bunaklardan sıkılsam da Şenol'un oyunu daha çözümcüldü. Sergen'in oyunu da oyunculardan verim almaya yönelikti. Santos'un oyununda hiçbir ucu açık bir şey göremiyorum. Allah sonumuzu hayrerllesin.

İsabetli şut sayısı 0 diyor. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibine kendi sahanda şut çekememişsin.

Rakip istediğini almış gitmiş, hala hakemler şöyle boyle, neyse. :)

Gsnin istediği beraberlik miydi? Anadolu takımı mı senin takımın? Gsyi kendin kötülemişsin haberin yok bir de gidip şaka gibi şu tabloyu atmışsın. İsabetli şutunuz sanki 5-10 falan :hhh: benim laf atmama gerek dahi kalmadı kendin takımını kötülemişsin zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık