Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard Santos' kadar oyuncuların verimini düşüren bir hoca görmemiştim uzun zamandır.

Muci'nin ısı haritası bu. Daha çok sola evrilmiş, ama sağda oynatıyor Santos dede.... Worall desek yıllarca sağda oynamış, tipik bir İngiliz stoper, onu sola koydu, hem de oyun kurmasını istiyor. :/ Geriden oyun kuramıyoruz, Musrati yerine hala Amartey oynuyor. :/ Diğer iki adam da Gedson ve Muleka... Çok iyi oyun kurarsın bu isimlerle sen.

Son düzenleme:
@Count Alucard Santos' kadar oyuncuların verimini düşüren bir hoca görmemiştim uzun zamandır.

Muci'nin ısı haritası bu. Daha çok sola evrilmiş, ama sağda oynatıyor Santos dede.... Worall desek yıllarca sağda oynamış, tipik bir İngiliz stoper, onu ben sola koydu, hem de oyun kurmasını istiyor. :/ Geriden oyun kuramıyoruz, Musrati yerine hala Amartey oynuyor. :/ Diğer iki adam da Gedson ve Muleka... Çok iyi oyun kurarsın bu isimlerle sen.

Dizilim çok hatalı duruyor. Elinde Bahtiyar var, öyle ya da böyle adamı stoper olarak kullanıyoruz. Fena da durmuyor ama orjinali on numara olan birisinden daha iyi geriden oyun kurabilen stoper olabilir mi? Koy sol stopere geriden oyun kursun. Woral da onun eksiklerini tamamlasın. Muci'yi ortaya koysa daha verimli olacak.

Dizilim çok hatalı duruyor. Elinde Bahtiyar var, öyle ya da böyle adamı stoper olarak kullanıyoruz. Fena da durmuyor ama orjinali on numara olan birisinden daha iyi geriden oyun kurabilen stoper olabilir mi? Koy sol stopere geriden oyun kursun. Woral da onun eksiklerini tamamlasın. Muci'yi ortaya koysa daha verimli olacak.
Baya hatalı. Muci son zamanlarda 3-4-3'te ileri üçlünün solunda oynuyormuş, serbest şekilde... Solda da gayet iyi oynar. Cenk olduğu sürece etrafındakiler de vasatlaşıyor. Top tutamıyor, pas atamıyor,koşamıyor, sadece faul alıyor zora düşünce. Cenk ve Amartey'i çıkartıp Demir Ege ve Musrati'yi alırım.

4-3-1-2 yapardım dizilişi.

Musrati
Demir Ege- Gedson
Muci
Semih-Muleka.

Tam bunu yazarken Muci solda topla buluştu, yine tehlikeli oldu. :/

Son düzenleme:
Baya hatalı. Muci son zamanlarda 3-4-3'te ileri üçlünün solunda oynuyormuş, serbest şekilde... Solda da gayet iyi oynar. Cenk olduğu sürece etrafındakiler de vasatlaşıyor. Top tutamıyor, pas atamıyor,koşamıyor, sadece faul alıyor zora düşünce. Cenk ve Amartey'i çıkartıp Demir Ege ve Musrati'yi alırım.

4-3-1-2 yapardım dizilişi.

Musrati
Demir Ege- Gedson
Muci
Semih-Muleka.

Tam bunu ayzarken muci solda topla buluştu,yine tehlikeli oldu. :/
Hepsi ayrı sıkıntı ama Muleka'nın pozisyonu daha bi sıkıntı. Top sürme kabiliyeti olmayan adamın orada ne işi var.

Ben yazarken de Muci çok güzel pas çıkarttı da Cenk vuramadı bile. Ofsayt olması ayrı dert.

Ben Muci'yi beğendim. Takımla biraz antrenman yapması lazım ama. Kime pas vermemesi gerektiğini öğrenmesi lazım. :D

Muci'nin ilk maçı ve takıma alışkın olmadığını ve daha doğru oynatılabileceğini düşünürsek. Beşiktaş Polish Guy'ını bulmuş diyebiliriz.

Keşke bizim de olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık