Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeyrek Final takımları belli oldu. Trabzonspor-Başakşehir
Beşiktaş-Ankaragücü
Fenerbahçe-Konyaspor
Galatasaray-Karagümrük

Kaydedeceğim bakalım tutacak mı?
@Count Alucard : ))

Trabzonspor-Başakşehir
Beşiktaş-Konyaspor
Ankaragücü-Fenerbahçe
Galatasaray-Fatih Karagümrük
Aslında içimden geçen buydu da Konya-Beşiktaş eşleşmesini istemediğim için böyle yazmıştım. :D 2/4

Montana

Maçı izlemedim ama yakışmamış. Keşke yapmasaydı. Batshuayi formayı daha çok hak ediyor şuan. Yakında Türkiye'ye donecegim kalıcı olarak, o zaman konuya daha cok yazarım. :D Hacı İso dan Fener'e hoca olmaz ve olmamalı. Gelsin lige havlu attıgımız donemlerde 2 kardeşlik bütünlük muhabbeti yapsın sonra gitsin. Doldur boşalta geçtigimiz macta elinde bulunan Pivot forveti cıkaran adamdan. Krunic ve Zajc'ta ısrar edip 0 verim alan adamdan hoca falan olmaz zaten.
Siz bu yere atma işini çok ciddiye alıyorsunuz yav, futbolcu bunlar dünyanın her yerinde yapılıyor. Karakter abidesi futbolcu varsa bile çok azdır.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ikisi de turu atlar yarı finale giderse ilk maçtan sonra ligde maç oynayıp rövanşı oynayacağız. Fener ilk maçı satarsa biz de satalım.

Siz bu yere atma işini çok ciddiye alıyorsunuz yav, futbolcu bunlar dünyanın her yerinde yapılıyor. Karakter abidesi futbolcu varsa bile çok azdır.
Sorun yere atlamasi değil benim gözümde. Sorun kart görmemeleri. Yumruk yemeyip yumruk yemis taklidi yapmak. Dirsek yemeyip taklit yapmak. Rakip oyuncuya kart aldirmak icin sürekli bunlari yapmak mide bulandirici. Hazır Var sistemi varken bu tarz hareketleri yapan oyuncular cezalandırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık