Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuk 8 olamayacak kadar ofansif niteliklerle donatılmış. Arda'yı Modric'e evirmeye çalışmak Kaka'dan Pirlo olmasını beklemek gibi bir şey. Kilit açacak yaratıcı ofansif orta saha olarak kullanması lazım Real'in. Onlar kullanmazsa gider herhangi bir büyük kulübün maestrosu olur
Modric'in iş ahlakını kazansın yeterli. Modric'in antrenör kimse onunla çalışsın mesela özel olarak. Arda'nın şansızlığı sakatlıkla başladı, fiziksel olarak gelişmeye başladığından itibaren kendisine yer bulacaktır. Bulamazsa da hiç sıkıntı yok, en kötü Dortmund, Arsenal falan kapar.

Daha önce izlediğim 4 Fenerbahçe maçını da Fenerbahçe kaybetti. 10 sene önce bi Akhisar maçı, serinin bozulduğu Galatasaray maçı, Vitorlu Alanya maçı ve Karavayevden gol yediğimiz kiev maçı.

Bugün bu laneti kırmak için tribündeyim. Fenerbahçeyi bir kere kazanırken canlı canlı izleyebileyim artık :D

Daha önce izlediğim 4 Fenerbahçe maçını da Fenerbahçe kaybetti. 10 sene önce bi Akhisar maçı, serinin bozulduğu Galatasaray maçı, Vitorlu Alanya maçı ve Karavayevden gol yediğimiz kiev maçı.

Bugün bu laneti kırmak için tribündeyim. Fenerbahçeyi bir kere kazanırken canlı canlı izleyebileyim artık :D
Kardeş puan kaybında adresindeyim bilgin olsun

11 yıldır şampiyon olan Bayern HK'nin geldiği sezon şampiyon olamayacak gibi. Bu kadar yetenekli ve istikrarlı olup da böylesine cünüplükle kutsanmış başka topçu ben hatırlamıyorum.

İstatistiklere baktım.

En çok isabetli uzun top atan 6. Stoper
Maç Başına top çalmada 30. Stoper (Serdar 6.)
Maç başına pas arası 14. Stoper (Serdar 1.)
Maç başına tehlike engelleme 4. Stoper (Serdar 44)
Maç başına top kaybı 8. Stoper (Serdar 34)

İstatistik olarak bakınca çok beğenmedim açıkçası. Üstüne Serdarı görünce ANÇ yönetimine bir daha küfrettim.
Maç başına 90 dakika oynaması önemli, istatisitk kısmına çok takışmıyorum ben. Onda oynadığı takım da etkili. Şampiyonluk sezonu sonrası Ghezzal mesela, yine çok iyiydi ama bu sefer atan oyuncu yoktu. :D Maçını izlemeden Montero için de bir şey diyemem o yüzden.

Serdar'a hiç girme. Tamam kendisinin de hataları vardı da, anasının evine gitsinler diyen bir herif yüzünden 3 oyuncumuz gitti. :/ Emirhan'ı geri alabiliriz, ama Rıdvan ve Serdar kaçtı maalesef. Rıdvan'ı da alırız da çocuk buralara temelli dönmek istemiyor.

11 yıldır şampiyon olan Bayern HK'nin geldiği sezon şampiyon olamayacak gibi. Bu kadar yetenekli ve istikrarlı olup da böylesine cünüplükle kutsanmış başka topçu ben hatırlamıyorum.
Bayern de eski kafa yapısından uzaklaştı. Isıran koparan futbolu bıraktılar sonuçları da ortada. Alonso iyi oldu bu lige dortmund dan bor bok olmazdı en azından hem renk hem BM'e bi aynaya bakın dedirtme fırsatı oldu. Bu aslında bizim gibi lig ve takımlar için de fırsat AMA tff ye bakıyorum diyorum ki....

Maç başına 90 dakika oynaması önemli, istatisitk kısmına çok takışmıyorum ben. Onda oynadığı takım da etkili. Şampiyonluk sezonu sonrası Ghezzal mesela, yine çok iyiydi ama bu sefer atan oyuncu yoktu. :D Maçını izlemeden Montero için de bir şey diyemem o yüzden.

Serdar'a hiç girme. Tamam kendisinin de hataları vardı da, anasının evine gitsinler diyen bir herif yüzünden 3 oyuncumuz gitti. :/ Emirhan'ı geri alabiliriz, ama Rıdvan ve Serdar kaçtı maalesef. Rıdvan'ı da alırız da çocuk buralara temelli dönmek istemiyor.
Rıdvan, Barisic’in sözleşmesinin yenilenmemesi durumunda önümüzdeki sezon Rangersın banka sol beki olur. Muhtemelen 1-2 sezona Premier Lige zıplar oradan. Umarım dönmek gibi bir hata yapmaz.

Serdar zaman zaman 11 oyuncusu oluyor. 20 lig maçının 11 tanesinde oynadı ve hepsinde ilk 11deyei. Sanırım hafif sakatlıkları oluyor çünkü direkt kadroda bile olmuyor diğer maçlarda. Topla oynamaktan ziyade rakiple oynamayı seçen bir stoper. Ayağı düzgün, topla çıkabilen biriyle (bkz Montero) mükemmel bir tanem oluşturur. Büyük bir sakatlığı olmazsa önümüzdeki 1-2 sezon içinde dört büyük ligden birine gider. Tahminim Serie A da baş altı bir takıma gideceği yönünde. Yani bir Atalanta-Roma seviyesinde bir takım yapabilir. Ben Juveye yakışacağını düşünüyorum.

Emirhan ise kendisi için en yanlış lige gitti. Ben Başakşehirin maçlarını izlemiyorum ama izleyenlerin yorumlarından oynadıkça açıldığını tahmin ediyorum. Umarım açılır iyi bir bedelle transfer olur. O %15 paydan kazanacağımız 1-2 milyon daha var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık