Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Çok abartıyorlar bu mevzuyu.
Gururlanma olayı biraz abartılıyor. Yoksa bende Arda oyuna girince direk maçı açıp izlemeye başlıyorum. Adam avrupanın en büyüklerinden birine gitmiş. İstiyorum takımın en önemli oyuncularından biri olsun.:D

Ama spikerlere lafım benim. Kaçtır izliyorum maçları. Hep böyleler. Joselo'yu teselli etti diye de gururlanmayalım be. Az bir sakin.:ehe:

Gururlanma olayı biraz abartılıyor. Yoksa bende Arda oyuna girince direk maçı açıp izlemeye başlıyorum. Adam avrupanın en büyüklerinden birine gitmiş. İstiyorum takımın en önemli oyuncularından biri olsun.:D

Ama spikerlere lafım benim. Kaçtır izliyorum maçları. Hep böyleler. Joselo'yu teselli etti diye de gururlanmayalım be. Az bir sakin.:ehe:

Klasik TR spikeri. Açlıktan ağzımız kokar, futbola gelince savaşa gider gibi maç anlatırlar.

Üye silindi 789

Klasik TR spikeri. Açlıktan ağzımız kokar, futbola gelince savaşa gider gibi maç anlatırlar.
Bizde şey de var ama. Türkiye'den gitmiş bir topçuya daha bir ilgi heyecan oluyor. Gurbetçilere böyle aşırı sahiplenme yok mesela. :D Tabi skorer bir oyuncu profili olması da cabası. Gidip dünyanın en iyi takımına gitse de çakılı bir stoperin maçını izleyecek değilim.

Ancelotti Arda'yı hiç bir şekilde kanatta düşünmüyor uzun dönemde bu düşünce Arda'nın yararına ama Bellingham 10 numarada kariyer sezonunu oynadığı için bence bir daha pozisyonu değişmez. Arda'nın 8 numaraya evrilmeye başlaması lazım yavaştan.
Bu çocuk 8 olamayacak kadar ofansif niteliklerle donatılmış. Arda'yı Modric'e evirmeye çalışmak Kaka'dan Pirlo olmasını beklemek gibi bir şey. Kilit açacak yaratıcı ofansif orta saha olarak kullanması lazım Real'in. Onlar kullanmazsa gider herhangi bir büyük kulübün maestrosu olur

Fena gitmiyormuş bu sezon. Colley'dan falan çıkıp, rotasyonda tutabiliriz.

İstatistiklere baktım.

En çok isabetli uzun top atan 6. Stoper
Maç Başına top çalmada 30. Stoper (Serdar 6.)
Maç başına pas arası 14. Stoper (Serdar 1.)
Maç başına tehlike engelleme 4. Stoper (Serdar 44)
Maç başına top kaybı 8. Stoper (Serdar 34)

İstatistik olarak bakınca çok beğenmedim açıkçası. Üstüne Serdarı görünce ANÇ yönetimine bir daha küfrettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık