Son 10 yılda ciddi bir düşüş var la Liga’da.Madrid karşısında ezilmişler, bu ligin kalitesinin düşük olduğunu gösteriyor. Barça’nın prime dönemi sonlanınca iyice farmer lige evrilmiş.
Son 10 yılda ciddi bir düşüş var la Liga’da.Madrid karşısında ezilmişler, bu ligin kalitesinin düşük olduğunu gösteriyor. Barça’nın prime dönemi sonlanınca iyice farmer lige evrilmiş.
4-0 olmuş maçta penaltı aldı. Sanki maçı ipten alan frikik attı.Bir net penaltı diye gazlıyorlar kendini.
Maç sonunda Joselo penaltı kaçırdı. Arda'ya bak Arda'ya. Joselo'yu teselli etmeye sarılmaya gidiyor diyor. Tamam abi her şeye de gururlanamayın.![]()
Gururlanma olayı biraz abartılıyor. Yoksa bende Arda oyuna girince direk maçı açıp izlemeye başlıyorum. Adam avrupanın en büyüklerinden birine gitmiş. İstiyorum takımın en önemli oyuncularından biri olsun.Çok abartıyorlar bu mevzuyu.
Gururlanma olayı biraz abartılıyor. Yoksa bende Arda oyuna girince direk maçı açıp izlemeye başlıyorum. Adam avrupanın en büyüklerinden birine gitmiş. İstiyorum takımın en önemli oyuncularından biri olsun.
Ama spikerlere lafım benim. Kaçtır izliyorum maçları. Hep böyleler. Joselo'yu teselli etti diye de gururlanmayalım be. Az bir sakin.![]()
Bizde şey de var ama. Türkiye'den gitmiş bir topçuya daha bir ilgi heyecan oluyor. Gurbetçilere böyle aşırı sahiplenme yok mesela.Klasik TR spikeri. Açlıktan ağzımız kokar, futbola gelince savaşa gider gibi maç anlatırlar.
Pozisyonu görünce direkt aklıma bjk maçı geldiTecrübeli.
Bu çocuk 8 olamayacak kadar ofansif niteliklerle donatılmış. Arda'yı Modric'e evirmeye çalışmak Kaka'dan Pirlo olmasını beklemek gibi bir şey. Kilit açacak yaratıcı ofansif orta saha olarak kullanması lazım Real'in. Onlar kullanmazsa gider herhangi bir büyük kulübün maestrosu olurAncelotti Arda'yı hiç bir şekilde kanatta düşünmüyor uzun dönemde bu düşünce Arda'nın yararına ama Bellingham 10 numarada kariyer sezonunu oynadığı için bence bir daha pozisyonu değişmez. Arda'nın 8 numaraya evrilmeye başlaması lazım yavaştan.
İstatistiklere baktım.Fena gitmiyormuş bu sezon. Colley'dan falan çıkıp, rotasyonda tutabiliriz.