Dünkü maçı izledikten sonra şu oyuncuların kadroya etkisi üst seviye olmalı ki sizi zorlayalım.Beşiktaş bizden puan almak için ölümüne oynar şimdi. Yandık.
Üstad 4 te kapanır 24teDünkü maçı izledikten sonra şu oyuncuların kadroya etkisi üst seviye olmalı ki sizi zorlayalım.
Avrupa için yeni sol bek oynayamayacak. Hem de hiç.GS şimdi 2 topçu oynatamayacak acaba kimler onlar?
Yerli kuralı sebebiyle ligde iki kisi oynamayacak. Sanırım biri oliveira. Ötekisi ya dombele yada ziyech olurAvrupa için yeni sol bek oynayamayacak. Hem de hiç.
Bu yüzden Prag'ı geçsek bile sonraki tur nanay. Sene başında eksik ne varsa hala devam ediyor. Üstüne Boey gitti (( :
Ziyech bir ay yok zaten. Gerekirse Tete oynamaz. Bir işe yaradığı yok zaten Kakaolu süt oğlanın.Yerli kuralı sebebiyle ligde iki kisi oynamayacak. Sanırım biri oliveira. Ötekisi ya dombele yada ziyech olur
Kongo çok uzun süre turnuvada kaldı. Keşke daha erken elenseydi.Trabzon ve Antalya galibiyeti takıma biraz moral olmuştur. Dün şu gözler Umut Meraş'ın nasıl pozisyon almayı bilmediğini sürekli ofsaytı bozduğunu gördü. Bahtiyar kaç kere sola doğru yönelse de toplardan kaçtığı için Necip'e döndüğünü de gördü. Şu transferlerin direkt takıma etki edeceklerini düşünmüyorum. GS maçına biraz daha iyi bir kadroyla çıkacağız. GS gibi oturmuş bir takıma yeni takviyelerin eklendiği bir takımı eşit görmek realiteye saygısızlık olur.
Sağda solda racon kesmekten başka bir şey bilmeyen mahalle kabadayısına çok takılmamak lazım bence.
16 yabancı var usta o yüzden dedim. Ama gerçekten dediğin gibi düşününce bir sıkıntı olmaması gerekiyor@Crocus Bu arada Olivera'nın yerine yeni sol bek.
Boey yerine yeni sağ bek.
Olivera yerine Vini oldu mu tamam zaten.
Ekstra bir problem varsa bilmiyorum