Ghezzal ağrı hissetmiş, ama onun yerine de Cenk başlıyor.Amartey-Gedson-Demir Ege üçlüsü çok kısır kalırdı diye düşünüyorum. Amartey-Demir Ege -Rashica üçlüsü daha iyi olurdu bence ama bir tık dinamizm eksikliği olurdu. Ama Antalyaspor’un üçlüsünü hiç izlemedim. Nasıl olur kestiremiyorum.
Ghezzalin minimum 8-9 maçlık hakkı var kontratındaki opsiyonun işlemesi için. Belki o zamana kadar kullanmak istiyordur.
Üç futbolcu için söylediklerini diyorsan 2sine hak veririm ama Andezit Santos’a niye hayır dediğini anlamadım. Ben havada kapardım.
Sonunda Cenk oynamasın isteğiniz kabul oldu diyecektim
Worall sağ. Tayyip’i yeterli bulmadı muhtemelen.Ghezzal ağrı hissetmiş, ama onun yerine de Cenk başlıyor.Gedson'u denerdim ben kanatta.
Andrey Santos'u neden istemedi ben de anlamadım. Bir de Sarr'ı mantıksız bulup, niye Worall'a tamam dedi?
Santos dedemizde sıkıntılar var o zaman. Tayyip Talha kötü de dönmedi. Nedense birden kesip, Necip'i oynatmaya başladı. :/Worall sağ. Tayyip’i yeterli bulmadı muhtemelen.
Bu arada Arçelik ile muhtemelen Beko markası üzerinden Sponsorluk anlaşması imzalanmış. 193 milyon lira. Daha önceki anlaşma 92 milyondu. Önümüzdeki sene de devam ediyordu. Yani aslında yıllık 50 milyon liradan uzatmış anlaşmayı.
Kaptan olunca herhalde iyidir diyor.Santos dedemizde sıkıntılar var o zaman. Tayyip Talha kötü de dönmedi. Nedense birden kesip, Necip'i oynatmaya başladı. :/